Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Εκτός πλάνων ο Ζουρούδης.Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Ροδίτη επιθετικό!!!

Εκτός πλάνων ο Ζουρούδης

Ερωτηματικό προκάλεσε σε πολλούς γιατί δεν συμπεριελήφθη ο 33χρονος Ροδίτης επιθετικός της ΑΕΛ Πέτρος Ζουρούδης στην αποστολή των βυσσινί για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Καβάλα. Η απάντηση είναι απλή.


Ο Πέτρος Ζουρούδης όπου ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις το καλοκαίρι από την ΑΕΛ Καλλονής δεν κατάφερε να πείσει στον επιθετικό τομέα και γι αυτό φαίνεται να είναι εκτός πλάνων μιας και οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ κινούνται για την απόκτηση επιθετικού από την Κεντρική Ευρώπη σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Έτσι λογικά μέσα στην εβδομάδα που θα διανύσουμε ίσως έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Ζουρούδη που όπως φαίνεται βλέπει την πόρτα της εξόδου από την βυσσινί οικογένεια.

Αναλυτικά η 19αδα που διάλεξε ο Τίμος Καβακάς για τον αυριανό αγώνα στο AEL FC ARENA κόντρα στην Καβάλα όπου περιέχονται τόσο οι 4 νεοαποκτηθείς όσο και ο Χασομέρης που αντιμετώπιζε πρόβλημα και πρόλαβε οριακά είναι:

Σέρεμετ,Φιρινίδης,Παπαγεωργίου,Σκούπρας,Παγώνης,Δημόπουλος,Ραπτάκης,Σκόνδρας,Καρακώστας,Νεμπεγλέρας,Λιαπάκης,Τσιάρας,Χασομέρης,Πόνσε,Ζεκίνια,Δεινόπαπας,Μπλέντι,Τσίγκας και Κρητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: