Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ημίχρονα/Τελικά από τον Crimson Stourama


Καλησπέρα σας… Χθες πιάσαμε πάτο και σήμερα θέλουμε να ελπίζουμε πως κάτι θα κάνουμε για να σώσουμε τα χθεσινά μας πονταρίσματα. Γι αυτό και σήμερα επιλέξαμε δύο συστήματα 3,4 με ημίχρονα τελικά. Ένα μεσημεριανό και ένα βραδινό. Ξεκινάμε λοιπόν με το μεσημεριανό.


124 14:30 ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Ντέρμπι Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με τους γηπεδούχους να έχουν την παράδοση μαζί τους μιας και μετράνε 13 νίκες 6 ισοπαλίες και 8 ήττες από την Ομόνοια. Το 2ο ΑΠΟΕΛ πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα επικρατήσει της 5ης Ομόνοιας. Έτσι λοιπόν ποντάρουμε στο Χημ/1τελ

138 17:00 Νιούκαστλ-Ρέντινγκ: Σαφώς και η απώλεια του Ντεμπά Μπα από την επίθεση είναι εμφανές αλλά εντάξει ομάδες όπως η Ρέντινγκ πιστεύουμε πως μπορεί να τις χτυπήσει στα ίσια και να τις κερδίσει. 16η φέτος η Νιούκαστλ όπου έχει να γευτεί 5 παιχνίδια την νίκη κόντρα στην 19η Ρέντινγκ που στα τελευταία παιχνίδια νικάει το ένα, χάνει το άλλο. Προέρχεται από νίκη της προέρχεται από νίκη-ανατροπή κόντρα στη Γούεστ Μπρομ μιας και από 0-2 κατάφερε και το έκανε 3-2. Η άποψη μας πάντως είναι πως η Νιούκαστλ μπορεί να νικήσει έστω και δύσκολα. Η απόδοση στο 1,65 του άσσου εμφανώς και είναι μικρή γι αυτό και επιλέξαμε το Χημ/1τελ. Η προϊστορία είναι 4νίκες για την Νιούκαστλ,1ισοπαλία και 2νίκες για την Ρέντινγκ.

141 17:00 Ίπσουιτς-Μπάρνσλεϊ: Ο νεκρός με τον πεθαμένο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε από την μία το παιχνίδι αυτό στην στοιχηματική διάλεκτο. Η 19η Ίπσουιτς φιλοξενεί την 23η Μπάρνσλεϊ και θέλει να ελπίζει πως μπορεί να την νικήσει για να πάρει κάποιες ανάσες μιας και έχει να δει νίκη 3 εβδομάδες. Πάντως εμείς πάμε με προϊστορία μιας και οι γηπεδούχοι μετράνε 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες κόντρα στην Μπάρνσλεϊ. Έτσι λοιπόν προτείνουμε το Χημ/1τελ.

147 17:00 Πιτέρμπορο-Χαλ: Παιχνίδι ανάμεσα στην 22η Πιτέρμπορο και την 3η Χάλ: Πιστεύουμε πως η βαθμολογία τα λέει όλα γι αυτό και εμείς φυσικά θα ποντάρουμε στο 2 της Χαλ αλλά με Χ ημίχρονο. Πιστεύουμε πως ένα ημίχρονο θα κρατήσουν οι γηπεδούχοι αλλά μετά θα παραδώσουν τα όπλα. Αρκεί να βρεθεί σε φόρμα ο επιθετικός της Χαλ Omatsone Aluko ή αλλιώς Sone Aluko που είναι πρώτος της σκόρερ με 8 τέρματα και ο Robert Koren που μετράει 7 τέρματα φέτος. Έτσι λοιπόν Χημ/2τελ.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Συνεχίζουμε λοιπόν με το 2ο μας στοίχημα με σύστημα 3,4

210 19:00 Σαμπαντέλ-Χιρόνα: Η 9η Σαμπαντέλ φιλοξενεί την 2η Χιρόνα όπου φιλοδοξεί να την νικήσει και να ανεβεί θέσεις ώστε να πλασαριστεί στις θέσεις των play off ανόδου. Η Σαμπαντέλ όπου φέτος μας έχει κάνει τα χατίρια πολλές φορές έχοντας σε φόρμα τον επιθετικό της Lanzarote Manuel με 9  τέρματα πιστεύουμε πως μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι αυτή της Χιρόνας. Η πρόταση μας είναι Χημ/1τελ.

226 21:00 Αζαξιό-Βαλενσιέν: Πάρε την μία και χτύπα την άλλη το παιχνίδι αυτό μιας και στα τελευταία 6 παιχνίδια μετράνε από μία νίκη η κάθε μια τους. Η 15η Αζαξιό ελπίζει πως θα πάρει κάτι θετικό κόντρα στη 10η Βαλενσιέν. Η πρόταση μας είναι Χημ/Χτελ μιας και πιστεύουμε πως δύσκολα θα μπουν γκολ.

228 21:00 Μπρέστ-Σέντ Ετιέν: Η 14η Μπρέστ φιλοξενεί την 11η Σέντ Ετιέν με τους φιλοξενούμενους να πάνε με άλλον αέρα μιας και μεσοβδόμαδα κατάφεραν να περάσουν στο τελικό του Γαλλικού κυπέλλου αφού επικράτησαν της Λίλ με 7-6 στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την Ρέν όπου επικράτησε της Μονπελιέ με 2-0.  Πιστεύουμε πολύ στον 1ο σκόρερ τη Σέντ Ετιέν Ουμπαμεγιάνγκ Πιέρ-Εμερίκ και ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει. Χημ/2τελ πιστεύουμε πως είναι το καλύτερο.

231 21:00 Ρεάλ Μαδρίτης Β-Βιγιαρεάλ: Η 16η Ρεάλ Μαδρίτης Β φιλοξενεί την 7η Βιγιαρεάλ. Μια Βιγιαρεάλ που χωρίς τον Τζιουσέπε Ρόσι δείχνει πιο αδύναμη αλλά εντάξει πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα πάρει το διπλό μέσα στην Ρεάλ Β. Τα κίτρινα υποβρύχια όπου έχουν 4 αγώνες χωρίς νίκη ευελπιστούν στην καλή σημερινή εμφάνιση και το διπλό με τον Ούτσε να παίρνει τα ηνία στην επίθεση. Η πρόταση μας λοιπόν είναι Χημ/2τελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: