Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι του 2013.ΑΕΛ-Ηρακλής 0-0. Διαβάστε!!!

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στο πρώτο της παιχνίδι για το 2013 όσο αφορά τον θεσμό της Football League μπροστά στους 6.000 φίλους της να πάρει το τρίποντο και απέσπασε την λευκή ισοπαλία.


Η ΑΕΛ όπου μπήκε τα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα πολύ κλειστά κινδύνεψε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης δύο φορές με τον Σερεμέτ να είναι πανταχού παρών.

Στην συνέχεια αν και ανέβασαν ταχύτητα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα με το επιθετικό πρόβλημα να παραμένει στο βυσσινί στρατόπεδο και τον Μιχάλη Ζιώγα να μένει ακάθεκτος στην επιλογή του πως δεν χρειάζεται προσθήκη στην επιθετική γραμμή.

Η πιο κλασική ευκαιρία για την ΑΕΛ μας ήταν στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Θανάσης Τσίγκας πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πόνσε έξω από την περιοχή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον τερματοφύλακα πάλι του Γηραιού να είναι παρών και να επεμβαίνει.

Χαρακτηριστικό είναι πως καλύτερος παίχτης της ΑΕΛ ήταν μακράν ο Σέρεμετ που κράτησε το 0 πίσω επεμβαίνοντας σωστά σε όλες τις φάσεις του Ηρακλή όπως και ο Γιώτας ήταν από τους καλύτερους στην άμυνα αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν αρκετά μουδιασμένος.


Υ.Γ Κύριε Μιχάλη Ζιώγα με όλο το σεβασμό που σας έχω επιμένετε πως ακόμη η ΑΕΛ δεν θέλει επιθετικό ? Μήπως σας καλύπτουν οι Τσίγκας και Ζουρούδης?

Δεν υπάρχουν σχόλια: