Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας από τα παλιά σήμερα στο AEL FC ARENA

Όπως και να το κάνουμε το σημερινό παιχνίδι μας θυμίζει πολλές παλιές αναμετρήσεις. Χρυσές εποχές με την γκολάρα του συχωρεμένου Μητσιμπόνα με το καταπληκτικό γκολ όπου χάρισε το πρωτάθλημα στην ΑΕΛΑΡΑ μας αλλά και τα πέτρινα χρόνια.


Φέτος οι 2 ομάδες κοντράρονται για τον θεσμό της 2ης κατηγορίας ή αλλιώς Football League και παραμένει ένα από τα ντέρμπι με την ομάδα της ΑΕΛ να επικρατεί στις περισσότερες από αυτές όταν παίζει σαν γηπεδούχος κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο AEL FC ARENA και θα είναι τηλεοπτικό από το συνδρομητικό κανάλι του OTE Sport πρόκειται να βρει τους βυσσινί κόντρα με παλιούς γνώριμους όπως ο Βοσνιάδης και ο Σιατραβάνης (πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στο γήπεδο μιας και δεν είναι στην αποστολή).

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως το παρόν πρέπει να δώσουν όσο περισσότεροι γίνεται φίλοι της ΑΕΛ αψηφώντας κρύο και λεφτά μιας και κατανοούμε την οικονομική κρίση αλλά οκ η αρρώστια είναι αρρώστια :)

Υ.Γ Όλοι στο γήπεδο λοιπόν για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας,της ΑΕΛΑΡΑΣ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: