Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Το αλογάκι καλπάζει για την Super League!!!

Αφιέρωμα στην ΑΕΛ μας έκανε χθες το Αθλητικό site Sport24.gr με τίτλο το αλογάκι καλπάζει για την Super League...


Με αισιοδοξία αλλά και πολλά καινούρια πρόσωπα η ΑΕΛ προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που τη βρίσκει στη Football League. Στόχος; Τι άλλο από την άνοδο!


 Οι "βυσσινί" προσέθεσαν εμπειρία στο ρόστερ, καθώς τις ανανεώσεις βασικών στελεχών τους διαδέχτηκαν οι, δίχως άλλο, σημαντικές προσθήκες των Ηλία Αναστασάκου, Δημήτρη Σουάνη, Θανάση Μουλόπουλου, Σίλβα Ζούνιορ, Πασχάλη Μελισσά και Δημήτρη Κοντοδήμου από την εγχώρια μεταγραφική αγορά, αλλά και αυτές των Νταβίντ Μάινθ Ναβάρο, Καστελς, Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας και Τσίμο Φόρνερ μεταξύ άλλων, από αυτή του εξωτερικού.
Η ΑΕΛ που έκλεισε τα 50 χρόνια ζωής και επιτυχημένης παρουσίας στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, πραγματοποιεί  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο Ελατοχώρι της Πιερίας με τον τεχνικό της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη, να αναλαμβάνει να βρει την απαιτούμενη χημεία, προκειμένου το κράμα των νέων και των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας να προσφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να επιτύχει το στόχο του.
Το πρώτο φιλικό της ομάδας, άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα καθώς η νίκη με 2-0 στην αναμέτρηση με το Βατανιακό, έδωσε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής μιας και η απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν, άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό της Θεσσαλικής ομάδας. Και την Κυριακή (3/8) νίκησε εύκολα με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Η ΑΕΛ φιλοδοξεί μέσα από το μαραθώνιο των αγώνων ενός συναρπαστικού και απρόβλεπτου πρωταθλήματος, όπως είναι η  Football League, να πετύχει το στόχο της, δηλαδή να πανηγυρίσει στη Λάρισα ακόμη μία άνοδο, την δεύτερη διαδοχική και να βρεθεί την επόμενη σεζόν στα "σαλόνια" της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: