Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η πιο μεγάλη μεταγραφή το AEL FC ARENA!!!


Όλοι μας γνωρίζουμε την προσπάθεια του νυν μεγαλομετόχου της ΑΕΛ μας Βαγγέλη Πλεξίδα όπου ύστερα από τις δυνατές προσθήκες (ακολουθεί ακόμη ένας από πρωτάθλημα της Ligue 1 Γαλλίας με μεγάλη καριέρα) και την συμφωνία για τα Δένδρα βρίσκεται κοντά στο να κλείσει το μεγαλύτερο deal που έχει πράξει  ως πρόεδρος ποδοσφαιρικών συλλόγων όλων αυτών των ετών!!!


Μα φυσικά και το μεγαλύτερο του deal ακούει στο όνομα AEL FC ARENA....Το στολίδι της Λάρισας και της ΑΕΛ... Το στολίδι της Θεσσαλίας.... Το στολίδι της Ελλάδας 

Έτσι ύστερα από ένα χρόνο απουσίας η ΑΕΛ μας είναι κοντά στο να ξανά πατήσει το γρασίδι του στολιδιού αυτού που λέγεται AEL FC ARENA....



Μάλιστα το φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ όπου θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου τέθει γερή υποψηφιότητα ώστε να πραγματοποιηθεί στο ARENA από την στιγμή που από μέρα σε μέρα πέσουν και οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στον κ. Πλεξίδα και τον κ. Πηλαδάκη (πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964)

Υ.Γ Πληροφορίες που δεν είναι αβάσιμες και ούτε από site αλλά από έμπιστο άτομο του Δ.Σ... Πληροφορίες που έχουν συζητηθεί μεταξύ εμού και του ιδίου εδώ και 1 μήνα απλά δεν ήθελα κάτι να βγάλω προς τα έξω γιατί πολύ απλά τον σέβομαι απεριόριστα σαν άνθρωπο και περίμενα την κατάλληλη ώρα ώστε και να οριστικοποιηθεί.... Πληροφορίες που το μόνο άτομο που τις ήξερε ήταν ένα και μοναδικό έμπιστο άτομο (σ.σ όχι η κοπελιά μου αλλά ένα πραγματικά βυσσινί αλάνι)


Δεν υπάρχουν σχόλια: