Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Στον αέρα το AEL FC ARENA...Διαβάστε λεπτομέρειες!!!

Όχι δεν πρόκειται για φάρσα ή για κάποιο πρωταπριλιάτικο ψέμα αλλά είναι η αλήθεια σύμφωνα με πληροφορίες...

Περνά σε χέρια Ρώσων ή Γερμανών επενδυτών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από τα μεσάνυχτα της Κυριακής αναφορικά με το AEL FC ARENA. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το γήπεδο της ΑΕΛ αναμένεται να κατασχεθεί μετά την πτώχευση της Λαϊκής Τράπεζας και τον χωρισμό σε «καλή» και «κακή» τράπεζα.


Ως γνωστόν ο Κώστας Πηλαδάκης είχε συνάψει δανειακή σύμβαση με τη τράπεζα Marfin προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο της ανέγερσης του γηπέδου. Η εν λόγω τράπεζα στη συνέχεια συγχωνεύτηκε με την Λαϊκή αλλά και την Εγνατία. Οι τεράστιοι κλυδωνισμοί που προέκυψαν μετά τα τελευταία γεγονότα στον τραπεζικό κλάδο της Κύπρου δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ζήτημα του γηπέδου. Η ΑΕΛ στην προκειμένη περίπτωση είναι ανίκανη να κάνει κάτι και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το γήπεδο θα κατασχεθεί και θα περάσει σε μια επιτροπή ελέγχου η οποία έχει συσταθεί τα τελευταία χρόνια και η οποία αποφασίζει για την τύχη ανάλογων έργων.
Ενδιαφέρον από Ρωσία και Γερμανία
Ήδη Γερμανικές και Ρωσικές εταιρίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του γηπέδου. Μάλιστα οι ιδιόκτητες ομάδων όπως η Ζενίτ, η Ανζί από την Ρωσία και οι Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ από τη Γερμανία, οι οποίοι είναι πολύ ισχυρά οικονομικά και έχουν ως στόχο να επενδύσουν στην Ελλάδα, έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον και αν τελικά προχωρήσει το «deal» τότε κάποια από τις παραπάνω ομάδες θα δίνει ορισμένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της στο AELFCARENA. Όπως δηλαδή συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες του ΝΒΑ που επιλέγουν να δίνουν κάποια από τα παιχνίδια τους σε ευρωπαϊκές πόλεις.
Μάλιστα οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να αναγκαστεί να δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Αλκαζάρ.  


Πηγή:Sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: