Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σοκ:Καταγγελίες του coach του Πανσερραϊκού πως παράγοντας της ομάδας πόνταρε κατά...Διαβάστε!!!

Σε καταγγελίες προχώρησε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Παναχαϊκή, λέγοντας πως παράγοντας της ίδιας του της ομάδας στοιχημάτιζε σε ήττα και με ακριβές σκορ! Διαβάστε τι είπε:

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) και στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League, o Πανσερραίκός υποδέχθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Παναχαϊκή την οποία και νίκησε με 2-1.
Αυτό ωστόσο περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς μετά το τέλος του αγώνα και στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πανσερραϊκού προέβη σε απίστευτες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως παράγοντας της ίδιας του της ομάδας είχε στοιχηματίσει και μάλιστα με ακριβές σκορ!

"Δυστυχώς για κάποιους εκ τον έσω κερδίσαμε. Εκτός απ' όλα τα άλλα θα πρέπει να πολεμάμε και την ηθική αξιοπρέπεια. Τέλος καλό όλα καλά όμως για μένα. Σήμερα το τρίποντο ήταν μονόδρομος για να έχει αξία η προηγούμενη νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου.
Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Στο β’ μέρος και μετά το 60' με την είσοδο του Γκουγκουλιά γίναμε πιο πιεστικοί και θα μπορούσαμε με βάση τις φάσεις που δημιουργήσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε στο τέλος να είχε ισοφαρίσει με το δοκάρι που είχε.
Η πίεση και το άγχος δεν σε αφήνουν να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις. Σήμερα στην αρχική ενδεκάδα είχαμε αρκετά νεαρά παιδιά όπως οι Κουτζαβασίλης, Καρασαλίδης, τα αδέρφια Τριανταφύλλου, ο Τσούτσης και ο Τσιμίκας. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και σίγουρα μέλλον.
Για άλλη μια φορά τη νίκη μας την αφιερώνω στον πρόεδρο. Εύχομαι στον Άγγελο Διγκόζη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Πιστεύω ότι η Παναχαϊκή αδικείται από τον βαθμολογικό πίνακα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Θρασύβουλο την Δευτέρα όπου και εκεί θα παλέψουμε για τη νίκη.
Συνεχίζουμε μέχρι τέλους τον μοναχικό δρόμο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στην Super League".
Όταν ρωτήθηκε να πει περισσότερα για το τι εννοεί: "Δεν θέλω να πω περισσότερα για το θέμα της ηθικής αξιοπρέπειας. Δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα ανοίξω πληγές. Ο συγκεκριμένος με έθιξε και γιατί είναι και θέμα ηθικής τάξεως. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω.
Προέχει η ηρεμία της ομάδας αυτή την στιγμή. Αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε από την αρχή για να πρωταγωνιστήσει και καταφέραμε να πρωταγωνιστούμε κόντρα στις προβλέψεις.
Λόγω της ηθικής αξιοπρέπειας κάθομαι τόσο καιρό στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Το συγκεκριμένο άτομο έκανε κακή πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι και μάλιστα έβαζε στοίχημα για ακριβές σκορ".

Υ.Γ Πληροφορίες θέλουν την διοργανώτρια εποχή της Football League να ψάχνει περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τον παράγοντα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τα στημένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: