Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πως από επιθετικό της Super League η ΑΕΛ κατέληξε σε επιθετικό της FL. Διαβάστε!!!

Πολύ κοντά στον Αλεξάντροβιτς η ΑΕΛ
Και όπως το περιμέναμε από αυτούς που διοικούν την ΑΕΛ μας ότι στον επιθετικό που θα καταλήξουν δεν θα είναι και τόσο τοπ και κυρίως και τόσο έμπειρος.

Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του Τίμου Καβακά, της διοίκησης αλλά και <<μεγαλοδημοσιογράφων>> πως ο επιθετικός που θα έρθει στους βυσσινί πρόκειται για ποιοτικό παίχτη από Super League ή από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Κεντρική Ευρώπη. 

Ύστερα από το κλείσιμο της πόρτας στην ΑΕΛ από Μαρκόφσκι μιας και επιθυμεί να συνεχίσει στην Super League και του Μαραγκουδάκη από τον Πλατανιά όπου δεν τον αφήνει ελεύθερο οι της βυσσινί ΠΑΕ κατέληξαν απ ότι φαίνεται στον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς.

Μια κίνηση που γίνεται για να γίνεται κατά την άποψη μας αφού οι της ΠΑΕ θεωρούν υποχρέωση τους να πάρουν έναν επιθετικό μόνο έτσι για να πάρουν και όχι να βάλουν το χέρι στη τσέπα όπως λέμε στο χωριό μου και να φέρεις όντως έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Άλλη μια μπαρούφα από ΠΑΕ και μεγαλοδημοσιογράφους που μας τα έπρηζαν με το μεγάλο μπαμ που θέλει να κάνει η ΑΕΛ.

Υ.Γ1 Αυτό ήταν το μεγάλο μπαμ κύριοι? 
Υ.Γ2 Ποιος θα περίμενε ότι αυτό τον παίχτη που έπαιρνα στο Football Manager του 2007 στην ΑΕΛ ως αναπληρωματικό του αναπληρωματικού για την επίθεση από τα Α.Ε Γιάννενα θα τον έπαιρνε την χρονιά του 2013 η ΑΕΛ μας?
Υ.Γ3 Ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξει τελικώς με αυτόν τον επιθετικό και τελευταία στιγμή θα κάνει κάποια ποιοτική μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: