Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ζουρούδης On Air. Διαβάστε τι είπε μετά το χθεσινό παιχνίδι. Ποιες οι βολές του...

Ποιες οι βολές του Ζουρούδη...

Μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως η μαχητικότητά του, η κατάθεση ψυχής που έκανε στον αγωνιστικό χώρο και το αδιάκοπο τρέξιμό του βοήθησαν μέγιστα την ΑΕΛ ώστε να καταφέρει την ανατροπή του σκορ κόντρα στον Απόλλωνα και να επιστρέψει στις νίκες.
www.poker.gr 
Τα όσα ακούστηκαν μετά το ματς στα Ψαχνά πείσμωσαν και πείραξαν τον Πέτρο Ζούρουδη που μετά το τέλος του ματς δήλωσε στο sportlarissa.gr: «δεν θέλω να αναφερθώ στο ματς τόσο πολύ, όσο θέλω να πω κάποια προσωπικά πράγματα. Επειδή τον τελευταίο καιρό προσπαθούν κάποιοι να με παρουσιάσουν ως κακό ποδοσφαιριστή ή ως κακό χαρακτήρα ή κακό επιθετικό, δεν έγινα νομίζω από την μια στιγμή στην άλλη ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ξέρω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει και δεν φοβάμαι καθόλου να κριθώ, αλλά να κριθώ έτσι όπως πρέπει να κριθώ.







Όσον αφορά την ομάδα, επειδή εσείς την γνωρίζετε καλύτερα, τις κατά καιρούς τεράστιες επιτυχίες που έχει καταφέρει, το έχει καταφέρει γιατί πάντα στις τάξεις της είχε μεγάλους ποδοσφαιριστές και άτομα που βγαίνανε μπροστά στα δύσκολα.
Νομίζω ότι τέτοια άτομα χρειάζονται και τώρα στην ομάδα. Να αναλαμβάνουν ευθύνες και όχι να επιρρίπτουν ευθύνες.
Όταν είσαι ΑΕΛ, είσαι μεγάλη ομάδα και εκ των πραγμάτων  πρέπει να παίζεις σαν ΑΕΛ και ακόμη όταν χάνεις, όποτε συμβαίνει αυτό, να χάνεις σαν ΑΕΛ.
Σε ότι αφορά στο ματς, μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει με 4-1 και μπορούσαμε να έχουμε ισοφαριστεί με το πέναλτι, αλλά εκεί ο Ντίνο έδειξε γιατί είναι μεγάλος τερματοφύλακας».
Όσο και αν προσπαθήσαμε να πάρουμε εξηγήσεις για τα λεγόμενα του ο Πέτρος Ζουρούδης το αρνήθηκε, ενώ σε ερώτηση για το αν αποτελεί τα λόγια του αιχμές για τον Μιχάλη Ζιώγα απάντησε: «ο κος Ζιώγας έχει μια άποψη για μένα, αλλά άποψη για μένα έχω και εγώ»…

Πηγή: Sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: