Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει με το άρθρο 99 την ΑΕΛ και τον Άρη. Διαβάστε...


Παρά το έγγραφο που έχει φτάσει από την UEFA στην ΕΠΟ με υπογραφή του επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης, Αντρέας Τραβέρσο, και επιβεβαιώνει την αρνητική θέση της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τους συλλόγους που προσφεύγουν στο άρθρο 99 («πτωχευτικός κώδικας"), ο Άρης εμμένει στην προσφυγή του και στην κύρια εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα γίνει τον Ιανουάριο.

Αυτό φάνηκε και από τη στάση που κράτησε ο νομικός του εκπρόσωπος, κ. Γρόλλιος, κατά τη συνεδρίαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ στις 4/12 και συγκεκριμένα στην προσφυγή του πρώην ποδοσφαιριστή του, Μενδρινού. Ο δικηγόρος του Άρη ζήτησε αναβολή λέγοντας ότι περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου τον Ιανουάριο.
Η στάση της ΑΕΛ
Αντίθετα, η Λάρισα η οποία επίσης έχει προσφύγει στο άρθρο 99, στις δικές της υποθέσεις δεν ζήτησε αναβολή επικαλούμενη το άρθρο 99, αλλά δίκασε κανονικά, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως αλλαγή στάσης ή ως εκδήλωση κάποιους είδους φόβου, αφού ήδη η Παναχαϊκή έχει προβεί σε σχετική καταγγελία προς την ΕΠΟ και την Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της υπαγωγής συλλόγων στο άρθρο 99 συζητήθηκε και στην συνάντηση που έγινε την Δευτέρα μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του προέδρου της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ.

www.poker.gr 






Δεν υπάρχουν σχόλια: