Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Απειλείται η ΑΕΛ... Διαβάστε τι κινδινεύει να πάθει

Απειλείται η ΑΕΛ

Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα που δίνουν πλέον τα ρεπορτάζ από τη χθεσινή συνεδρίαση της Football League, σε σχέση με όλη εκείνη την ενημέρωση που παρείχε η ΠΑΕ ΑΕΛ, που ήταν παρούσα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Η πλευρά της ΑΕΛ έκανε λόγο για «θετικό κλίμα, όχι όμως και απόφαση», αφήνοντας στην… απ’ έξω το σαφέστατο μήνυμα της διοργανώτριας αρχής: «'Η ρυθμίζετε τις οφειλές ή δεν ορίζεται ξανά αγώνας της θεσσαλικής ομάδας στο πρωτάθλημα»!
Τα μέλη της Ένωσης δεν μπορούσαν, φυσικά, να ασχοληθούν με την πρόσφατη δικαίωση της Παναχαϊκής και τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ότι το ματς με την Παναχαϊκή κακώς ορίστηκε. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο και εκεί θα αποφασιστεί η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα.
Ωστόσο, η Football League διαχώρισε τα χρέη των «βυσσινί». Για αυτά προς τους προμηθευτές δεν ασχολήθηκε, αλλά αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να ορίσει ξανά αγώνα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα εάν δεν διακανονιστούν οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπαλλήλους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η θεσσαλική ομάδα θα πρέπει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να πετύχει τον ορισμό του αγώνα με τον Ηρακλή... Αν αυτό δεν συμβεί για τρία διαδοχικά ματς, τότε αυτόματα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Άλλη ουσιαστική απόφαση δεν πάρθηκε. 

Υ.Γ1 Ένα μο@νι ανέβασε την ΑΕΛ στη Super League, το ίδιο μο@νι την έριξε,το ίδιο μο@νι την εγκατέλειψε και το ίδιο μο@νι προσπαθεί να την διαγράψει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλες ιστορικές ομάδες ανά τον κόσμο. 
Υ.Γ2 Να ξέρεις μο@νι η ΑΕΛ ποτέ δεν πεθαίνει και χωρίς εσένα τα καταφέρνει. Γι αυτό κανόνισε σήμερα που θα είσαι στη Λάρισα να κάνεις σωστές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: