Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ελεύθεροι παίχτες όλων των ειδών για την ΑΕΛ.Δείτε το άρθρο!!!

 Οι παρακάτω παίχτες που θα σας παρουσιάσουμε είναι φρεσκοχωρισμένοι με τις ομάδες τους και αναζητούν μια νέα ποδοσφαιρική στέγη με την ΑΕΛ άποψη μας να πρέπει να κινηθεί για έναν τουλάχιστον εκ των οποίων θα σας δείξουμε. Ξεκινάμε με:



  Ευάγγελο Κοντογουλίδη: Ο 31χρονος Έλληνας επιθετικός γνωστός στο κοινό της Λάρισας μιας και τη χρονιά που η ΑΕΛΑΡΑ πήρε το κύπελλο τον είχε συναντήσει ως αντίπαλο στον ημιτελικό. Τότε αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννενα,τώρα στον Πανθρακικό και λίαν συντόμως ελεύθερος.

Κάρλος Κόστλι: Ο 30χρονος επιθετικός από την Ονδούρα Κάρλος Κόστλι όπου έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις με την ομάδα της Βέροιας ζήτησε από τους υπεύθυνους της ομάδας να αφεθεί ελεύθερος ώστε να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Είναι πολύ καλή περίπτωση και θα ταίριαζε στην ΑΕΛ γάντι.



Ζε Βιτόρ: Ο 30χρονος Πορτογάλος που αγωνίζεται σε όλη την γραμμή του κέντρου και έχει αγωνιστεί σε Μαρίτιμο, Νασιονάλ, ΑΕ Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού και τελευταία Βέροια έμεινε ελεύθερος. Ο Ζε βιτόρ όπου έχει καλά στοιχεία στα πόδια του και γενικά είναι μάχιμο παιδί μπορεί να βοηθήσει εύκολα την ομάδα που αγωνίζεται.















Ευθύμιος Κοτίτσας: Ο 26χρονος Ευθύμιος Κοτίτσας που αγωνίζεται σαν στόπερ έμεινε ελεύθερος χθες από τον Λεβαδειακό ώστε να διαπραγματευτεί προτάσεις ώστε να διαλέξει την καλύτερη που θα του ταιριάζει. Ο Ευθύμιος Κοτίτσας όπου είναι ένας αξιόλογος αμυντικός θα μπορούσε άνετα να καλύψει το κενό του Κρητικού Δημήτριου Ραπτάκη μιας και αποχώρησε αφήνοντας κενό στα μετ όπισθεν.


Νταμιάν Μπελόν: Όποιος έχει παίξει Football Manager έστω και λίγο θα θυμάται έναν πιτσιρικά Γαλλόφωνο με Ισπανικό διαβατήριο που έπαιζε επιθετικό χαφ στην Άστον Βίλα. Μιλάμε φυσικά για τον Νταμιάν Μπελόν όπου δεν υπολογίζεται από την Βέροια και πρόκειται να μείνει ελεύθερος. Πρόκειται για ένα γρήγορο παιδί και μαχητικό όπου δεν του δόθηκαν ευκαιρίες από την Βέροια.




Λεάντρο Μπεσέρα: Για τελευταίο σας αφήσαμε τον 28 χρονο παιχταρά Λεάντρο Μπεσέρα όπου έκανε όνομα στην Ελλάδα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο 28χρονος επιθετικός χαφ όπου αγωνίζεται με ευκολία τόσο κορυφή, όσο και σαν κρυφός κυνηγός αλλά τόσο και στον άξονα (δλδ σαν εξτρέμ) έκανε προσφυγή πριν λίγες μέρες κατά της Νέφτσι Μπακού όπου και αγωνιζόταν φέτος κερδίζοντας την και μένοντας ελεύθερος. Όπως γνωρίζουμε θα του άρεσε να επιστρέψει στην Ελλάδα του Αργεντινού μιας και έχει πολλούς συμπατριώτες φίλους του εδώ στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: