Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κρίς Κίρκλαντ:Να πάει φυλακή για πολλά χρόνια.Διαβάστε!!!

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ


Το βράδυ της Παρασκευής έγινε το παιχνίδι όσο αφορά της Τσάμπιον Σιπ της Αγγλίας ανάμεσα στην Σέφιλντ Γουένστει και την Λίντς με τους φιλοξενούμενους να είναι γύρω στις 5.000 εκδρομείς και να τα κάνουν όλα λίμπα στο γήπεδο.


Αναφερόμαστε στο επεισόδιο του νεαρού φιλάθλου της Λίντς προς τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κρίς Κίρκλαντ όπου του έριξε σφαλιάρα και επέστρεψε ανενόχλητος στις εξέδρες χωρίς να μπορέσουν να τον πιάσουν οι άντρες ασφαλείας του γηπέδου.


Ο Κρίς Κίρκλαντ δύο μέρες μετά πήρε θέση όσο αφορά το επεισόδιο που έγινε μεταξύ αυτού και του φιλάθλου της Λίντς εκφράζοντας την άποψη του πως δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια αλλά να μην επιτραπεί ξανά σε φίλους της Λίντς να ταξιδέψουν όπως επίσης ο φίλαθλος αυτός να συλληφθεί και να μπει για χρόνια στην φυλακή.

Διαβάστε την παρακάτω δήλωση του στην εφημερίδα Sun:

"Αυτός που μου επιτέθηκε θα έπρεπε να μπει στη φυλακή για χρόνια, όχι για κάποιους μήνες. Ο κόσμος πρέπει να τιμωρείται για την συμπεριφορά του από τα δικαστήρια και οι ποδοσφαιρικές αρχές θα πρέπει να λάβουν επίσης δράση".
"Για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό πως ο τύπος θα μπορούσε να έχει μαχαίρι. Αν αυτό δε σταματήσει τώρα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιον θάνατο στον αγωνιστικό χώρο". 
Να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν αναγνωρίσει τον δράστη με τη βοήθεια και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είχε προφίλ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ντετέκτιβ, Μαρκ Μοντέιρο: "Με τη βοήθεια του κόσμου έχουμε ξεκάθαρα αναγνωρίσει τον δράση, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα".
"Έχουμε να κάνουμε με την καταγγελία ενός παίκτη και αυτή τη στιγμή παίρνουμε καταθέσεις, κάνουμε αντιπαραβολή στοιχείων και διενεργούμε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: