Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απογευματινά Ημίχρονα/Τελικά από τον Crimson Stourama


Συνεχίζουμε με το 2ο μας στοίχημα το οποίο είναι και αυτό ημίχρονα τελικά με την μόνη διαφορά πως είναι απογευματινά και βραδινά με εξαίρεση τη Νότιγχαμ.


316 15:15 Νότιγχαμ-Ντέρμπι: Όπως αναφέραμε και στις προηγούμενες προτάσεις Χ ημίχρονο 1 τελικό.

357 19:00 Χόνεφος-Σόγκνταλ: Η Χόνεφος εμφανώς πιο καλή από την φετινή Σόγκνταλ μπορεί να πάρει την νίκη. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο μιας και στα τελευταία 11 εντός φέρνει Χ στο ημίχρονο και 1 τελικό.

365 20:00 Πούμας-Πουέμπλα: Αγώνας για το πρωτάθλημα Μεξικού με τους γηπεδούχους να τα πάνε καλύτερα φέτος. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 1 τελικό.

368 20:15 Μαρίτιμο-Ακαδέμικα: Περάσαμε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και τον αγώνα Μαρίτιμο-Ακαδέμικα με τους γηπεδούχους να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 1 τελικό.

379 22:00 Λυών-Μπορντό: Αγώνας για το Championat Γαλλίας ανάμεσα στην Ολυμπίκ Λυών και την Μπορντό μια Μπορντό που άλλες χρονιές θα λέγαμε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Φέτος τα πάει μέτρια προς καλά όμως και δεν πιστεύουμε πως θα μπορέσει να κάνει ζημιά στην Λυών. Η πρόταση μας είναι 2 ημίχρονο 1 τελικό μιας και ελπίζουμε τουλάχιστον σε ανατροπή αφού η Λυών σκοράρει κατά ριπάς στο 2ο μισό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: