Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσημεριανά ημίχρονα τελικά για σήμερα από τον Crimson Stourama!!!

Ημίχρονα/Τελικά για σήμερα


Καλημέρα σας. Χθες πήγαμε ταμείο στα ημίχρονα τελικά με 3 στα 5 Μπάγερν,Αλκορκόν και Μπαρτσελόνα μας έκαναν το χατήρι σε αντίθεση με Στόουκ και Πόρτο που μας τα χάλασαν.


Σήμερα λοιπόν επιλέξαμε 2 στοιχήματα και τα 2 με ημίχρονα τελικά. Το ένα μεσημεριανό και το άλλο απογευματινό.

Ξεκινάμε λοιπόν με:

313 14:45 Λουκέρνη-Τουν:Αγώνας για το πρωτάθλημα Ελβετίας με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην 6η θέση ενώ οι γηπεδούχοι στην προ τελευταία δηλαδή 9η. Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην νίκη της Τουν. Προτεινόμενο Χ ημίχρονο 2 τελικό.

316 15:15 Νότιγχαμ-Ντέρμπι: Η 11η Νότιγχαμ παίζει με την 17η Ντέρμπι με τους γηπεδούχους να αρέσκονται στο Χ ημίχρονο αφού από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει ως τώρα τα 5 έχουν βγει Χ στο ημίχρονο. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 1 τελικό.

322 16:00 Πανθρακικός-Βέροια: Μπορεί ο Πανθρακικός να πάρει την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στη Βέροια και να ανασάνει κάπως βαθμολογικά. Η πρόταση μας Χ ημίχρονο 1 τελικό.

325 16:00 Λάτσιο-Σιένα: Η ομάδα της Ρώμης, Λάτσιο προέρχεται από 2 ήττες σε αντίθεση με την ομάδα της Σιένα που έχει δύο νίκες και έχει καλύψει τους μείον βαθμούς που ξεκίνησε. Απλά γιατί να μην το κάνει ανατροπή? Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν. Η πρόταση μας είναι 2 ημίχρονο 1 τελικό.

330 16:00 Σούντσβαλ-Αϊκ Στοκχόλμης: Μπορεί να πάρει την νίκη η ομάδα του Μαϊστόροβιτς Αϊκ εύκολα ή δύσκολα. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 2 τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: