Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συμφώνησε με τον Παγώνη η ΑΕΛ. Επόμενος ο Καρλάο και ο Πόνσε?

Συμφώνησε ο Παγώνης.Σειρά έχουν Πόνσε και Καρλάο

Με τον 26χρονο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Παγώνη συμφώνησε η ΑΕΛ σε όλα όπου την Παρασκευή θα βρίσκεται στη πόλη μας για να υπογράψει το συμβόλαιο.

Ο Κωνσταντίνος Παγώνης που φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Θρασύβουλου άρεσε στον προπονητή της ΑΕΛ μας κ. Μιχάλη Ζιώγα όπου και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του.


Κάτι τρέχει με Κάρλος Καρλάο:

Επόμενος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κάρλος Αογκούστο Μπορέτ Ντο Σάντος Καρλάο όπως είναι όλο του το όνομα ή αλλιώς Κάρλος Καρλάο στόπερ της Αναγέννησης Επανομής.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε μια αξιοπρεπή χρονιά με τα πράσινα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής με τους υπεύθυνους της ΑΕΛ να τον θεωρούν σαν μια εξαιρετική λύση ως τον αντικαταστάτη του Δημήτριου Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας.

Απ’ ότι φαίνεται το πολύ μικρό ποσό που χωρίζει τις δύο ομάδες θα καλυφθεί εντός των ημερών και ο 22χρονος Βραζιλιάνος θα ντυθεί στα Βυσσινί.


Προτάθηκε και εξετάζετε ο Πόνσε του Πανθρακικού:


Τέλος να πούμε πως αργά χθες το βράδυ προτάθηκε στην ΑΕΛ ο 27χρονος Αργεντινός Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε όπου έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Πανθρακικού.

Ο Πόνσε αγωνίζεται στην θέση όπου αγωνιζόταν ο Ρομέου, δηλαδή (10) και το κασέ του είναι χαμηλό μιας και η ΑΕΛ στην πιθανόν απόκτηση του δεν θα πληρώσει τίποτα στην ομάδα της Κομοτηνής αφού πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: