Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Βενετίδης σταματάει και ο Κατσιαρός αποχωρεί?

Ο ένας αποχωρεί και ο άλλος σταματάει.

Μπάχαλο έχουν γίνει τα πράγματα όσο αφορά τους παίχτες στην ΑΕΛ μας μιας και τίποτα δεν φαίνεται να κινείται θετικά (όσο αφορά το χρήμα εννοούμε).

Από την μια ετοιμάζονται για πληρωμές αρχές Ιούλη στη διοίκηση αλλά και μεγάλο ψαλίδι ποντάροντας στις καλές σχέσεις των παιχτών με τον Μιχάλη Ζιώγα και από την άλλη δύο από τους πιο παλιούς παίχτες της ομάδας ετοιμάζονται να φύγουν.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Στέλιο Βενετίδη όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα σταματήσει το ποδόσφαιρο κρεμώντας τα παπούτσια του. Ο άλλος παίχτης όπου φαίνεται να μας αφήνει είναι ο Παναγιώτης Κατσιαρός μιας και δεν του έχουν κάνει καν νύξη οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ για ανανέωση παρά μόνο για κάτι δεδουλευμένα.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός περιμένει μεν αλλά από την άλλη εξετάζει και τις προσφορές που του έχουν γίνει από ομάδες τις Κύπρου.

Αν αυτά που λέγονται επιβεβαιωθούν και αποχωρήσουν και οι δύο η ΑΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ με το όνομα του Παγώνη να παίζει ψηλά στην λίστα

Υ.Γ Και λέμε εμείς τώρα κύριοι υπεύθυνοι της ΑΕΛ. Το ξέρετε πως ποντάρετε σε μ@κ@κίες? Τι είναι αυτά που λέτε και φαντάζεστε ρε? Επειδή έχουν καλές σχέσεις με τον Μιχάλη Ζιώγα θα μείνουν στην ομάδα όταν από 20.000 Ευρώ τον χρόνο και 40.000 θα τους πάτε σε 10.000 και 25.000? Για μ@ρ@κες τους περάσατε? Επαγγελματίες είναι δεν είναι κορόιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: