Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η συνέντευξη του Μπλέντι στην εκπομπή Ζωντανά στα γήπεδα του Σούπερ ΣΠΟΡ FM 90

  Στην εκπομπή ,<<ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ>> στις 24/3/12  παραβρέθηκε ως καλεσμένος το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουάριου της ΑΕΛ Μούτσα Μπλέντι . Ο Σταύρος  Λάνταβος & Γιώργος Παπαδόπουλος είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Μπλέντι    
  Όσο αναφορά για το ψυχολογία της ομάδας ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ δήλωσε ότι, την ψυχολογία πρέπει να αποκτηθεί και σε αυτό θα βοηθήσουν οι νίκες της ομάδας.
  Για την κακή εικόνα της ΑΕΛ δήλωσε, ότι μας λείπει το γρήγορο γκολ και η αξιοποίηση των ευκαιριών στον αντίπαλο  και αυτό έχει ως συνέπεια την κακή εικόνα της ομάδας.




  Ο Μπλέντι ρωτήθηκε και για το πώς ένιωσε σαν παίχτης για τα έκτροπα που έγιναν στο AEL F.C ARENA στο ματς με τον Πανσεραϊκό δήλωσε , πως η αντίδραση του κόσμου αλλά και του πρόεδρου ήταν αναμενόμενη, με τέτοια διαιτητικά  λάθη και ότι πρώτη φορά τα αντικρίζει στη καριέρα του.

  Όσο αναφορά για την ευκαιρία του στο 93΄ με το Βύζαντα αλλά και την ευκαιρία που είχε χαθεί  νωρίτερα με τον Γκρούμπιεσιτς δήλωσε ότι, ο ίδιος έπρεπε να σκοράρει και ότι αν σκόραρε νωρίτερα ο Σέρβος επιθετικός το παιχνίδι δε θα χανόταν.


  Για το αν ήταν όνειρο του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ ο Μπλέντι δήλωσε «πως ήταν όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα με το άλογο στο στήθος και πως είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή που παίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού».
  Σαν πρότυπο, ο μέσος της ΑΕΛ δήλωσε πως έχει τον Iniesta και ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα.
  Τέλος για την κακή οικονομική κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου  δήλωσε, ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη κοινωνία γενικότερα , και αυτό είναι ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές , γιατί οι σύλλογοι και τα σωματεία στρέφονται πλέον προς αυτούς.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια: