Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις Crimson Stourama για την Serie A


Σειρά έχει η Serie A με τους αγώνες

312 19:00 Κατάνια-Πάρμα: Η Κατάνια βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά την παραχώρηση του Μάξι Λόπες στην Μίλαν έχει αποδυναμωθεί στην επίθεση αναζητώντας πως και πως να βρει τον αντικαταστάτη της.Η Πάρμα είναι μια μέτρια ομάδα όπου βρίσκεται στην 12η θέση με ένα παιχνίδι παραπάνω από την Κατάνια και μόλις έναν βαθμό πάνω από αυτή.Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεκολλήσει από το Under και το Χ

Εκτίμηση Under και Χ

335 21:45 Γιουβέντους-Ουντινέζε: Γιουβέντους ή Ουντινέζε?Γιουβέντους φυσικά μιας και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη την Ιταλία.Αυτό που μας τρομάζει βέβαια είναι το πότε θα κάνει ήττα γιατί ακόμη δεν έχει χάσει. Να θυμίσουμε πως η Γιούβε προέρχεται από την μεγάλη νίκη 3-0 επί της Ρόμα την περασμένη Τρίτη με σούπερ γκολάρα του Ντελ Πιέρο. Από την Ουντινέζε τον μόνο που φοβόμαστε είναι ο Ντι Νατάλε αν και η Γιούβε θα μπει δυνατά από την αρχή και θα το καθαρίσει το παιχνιδάκι.Έτσι δηλαδή θέλουμε να πιστεύουμε.

Εκτίμηση 1

351 13:30 29/01 Φιορεντίνα-Σιένα: Η κακή φέτος Φιορεντίνα καλείται να νικήσει την πιο κακή φετινή Σιένα των τελευταίων χρόνων ώστε να  ανασάνει βαθμολογικά και να ανέβει λίγο ψυχολογικά. Η Φιορεντίνα δύσκολα σκοράρει αλλά και δύσκολα δέχεται γκολ μιας και έχει 18 γκολ ενεργητικό και 16 παθητικό

Εκτίμηση 1

359 16:00 29/01 Κιέβο-Λάτσιο: Δύσκολο παιχνίδι με την Λάτσιο να είναι ντεφορμέ τους τελευταίους αγώνες.Και οι δύο ομάδες Κίεβο και Λάτσιο χάσανε στο Κύπελλο Ίταλίας μέσa στην εβδομάδα και αποκλείστηκαν. Η Κιέβο 0-1 από την Σιένα και η Λάτσιο 3-1 από την Μίλαν μέσα στο Μιλάνο.

Εκτίμηση Χ

360 16:00 29/01 Λέτσε-Ίντερ: Λίγα λόγια για το παιχνίδι μιας και δεν χρειάζεται να κάνουμε συστάσεις για το τι είναι η Λέτσε και τι η Ίντερ. Η Ίντερ μια από τις πιο φορμαρισμένeς ομάδες της Ιταλίας αυτόν τον καιρό καλείται να πάρει διπλό μέσα στην Λέτσε και θα το κάνει.

Εκτίμηση 2 

Δεν υπάρχουν σχόλια: