Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις Crimson Stourama για την Bundesliga



Καλησπέρα σας και καλό υπόλοιπο της μέρας σας εύχομαι.Σήμερα θα ξεκινήσουμε με προτάσεις από Bundesliga.

240 16:30 Άουγσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν: Ένα παιχνίδι ανάμεσα στις 2 χειρότερες του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για την 18η Άουγκσμπουργκ και την 16η Καϊζερσλάουτερν με την 2η να έχει 4 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς.

Εκτίμηση Χ

241 16:30 Βέντερ Βρέμης-Μπάγερν Λεβερκούζεν: Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Βέρντερ και την Λεβερκούζεν με δύο ομάδες που σκοράρουν σχετικά εύκολα αλλά δέχονται και εύκολα γκολ.

Εκτίμηση Over

242 16:30 Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ: Η Μπάγερν κοντράρεται με την Βόλφσμπουργκ η οποία Βόλφσμπουργκ έκανε ενίσχυση στο ρόστερ της μέσα στον Ιανουάριο.Η Μπάγερν φαίνεται να έχει ξεπεράσει την ήττα σοκ από την Μούνχεν Γλάντμπαχ με 3-1 την περασμένη Παρασκευή και έτσι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι. Πιστεύουμε όμως και στην Βόλφσμπουργκ.

Εκτίμηση Goal/Goal

243 16:30 Ντόρντμουντ-Χόφενχαϊμ: Η Ντόρντμουντ κοντράρεται με την σχετικά αδύναμη φετινή Χόφενχαϊμ.Οι κιτρινόμαυροι είναι αρκετά φορμαρισμένοι αφού μετά την μεγάλη νίκη με 1-5 μέσα στην έδρα του Αμβούργου έπιασε στην κορυφή την Μπάγερν Μονάχου όπου έχασε με 3-1 από την Γλάντμπαχ.

Εκτίμηση 1ημίχρον/1 τελικό και Over

315 19:30 Κολωνία-Σάλκε: Από την μία φαντάζει εύκολο παιχνιδάκι για την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου την Σάλκε αλλά μην έχουμε και ξεγραμμένh εντελώς την Κολωνία όπου ποντάρει πολύ στην έδρα της. Η Σάλκε ύστερα από την νίκη στο ντέρμπι με την Στουτγγάρδη έπιασε στην κορυφή την Μπάγερν Μονάχου μαζί με την Ντόρντμουντ και ελπίζει να συνεχίσει έτσι.

Εκτίμηση 2 αλλά βάζουμε και το Χ σαν κάλυψη λόγο έδρας της Κολωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: