Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Απίστευτο και όμως Ελληνικό.

Απίστευτο και όμως Ελληνικό.

Δεν έχει να κάνει με την μπάλα και το ομαδικό άθλημα αλλά με τον Στίβο και αυτό που πραγματικά με βγάζει εκτός ευατού.

Φυσικά και αναφέρομαι στον ΣΕΓΑΣ και την Εθνική αποστολή στον Στίβο...

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ανυπαρξία του κράτους και του ΣΕΓΑΣ όσο αφορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στο Μίνσκ της Λευκορωσίας από 23 ως 28 Ιουνίου.

Σε μία χώρα που και καλά βγήκε στην ανάπτυξη, που θέλει να λέγεται πως είναι πολιτισμένη που, που, που, γίνονται τριτοκοσμικά πράγματα...


Όπως λίγο πολύ καταλάβατε η Ελλάδα φέτος στον Στίβο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν θα παρευρεθεί επειδή ο ΣΕΓΑΣ δεν βρήκε να κλείσει έγκαιρα εισιτήρια...

Ρωτώ εγώ. Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο γιατί το έχουμε??? Δεν μπορεί να πάει την αποστολή της Εθνικής??? Ο λόγος μήπως είναι άλλος?

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.
Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.
Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές”.

👍παίξε τώρα εντελώς 🎁‼️ΔΩΡΕΆΝ‼️ 100 FREE SPINS
💎wild diamond💎μόνο με την
🔻#Εγγραφή σου από το λινκ 👉 http://innotivex.com/play/tipbet-19.php
Το #καλύτερο Live #Casino στην #Ελλάδα




Δεν υπάρχουν σχόλια: