Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

-6 βαθμοί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Διαβάστε

Στο έλεος του Καγιούλη και Παπαθανασάκη η ομάδα του Ηρακλή.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του γηραιού είδε σήμερα να τους αφαιρούνται 6 βαθμοί μιας και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επέβαλε την ποινή,από την τρέχουσα βαθμολογία για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.



«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Υ.Γ Βέβαια αν εξοφλιθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών τα ποσά προς τους δύο παίχτες θα επιστραφούν και οι βαθμοί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
#Crimson_Stourama

Δεν υπάρχουν σχόλια: