Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Παλικαρίσια ΑΕΛ στην Τριπολιτσά όπου με δέκα παίχτες πήρε ισοπαλία 1-1. Δείτε σε βίντεο το ανύπαρκτο πέναλτι του Αστέρα

Η ΑΕΛ κόντρα σε διαιτησία και την κακή της μέρα (στο 1ο ημίχρονο) βρέθηκε να χάνει με 1-0 χάρη στο πέναλτι - εφεύρεση του Γιώργου Κύζα.

Πέναλτι το οποίο ίσως μόνο ο Κύζας θα το έδινε, πέναλτι που ίσως και  ο Μποροθρύλος ε συγγνώμη Μποροβήλος δεν θα το έδινε...

Σαν να μην έφτανε αυτό? Ο αθεόφοβος σκέφτηκε να δώσει και κόκκινη κάρτα... Πράγμα που δεν τον δυσκόλεψε και πολύ μιας και έχρησε ως φταίχτη τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς (άσχετα που ήταν ο Μονιάκης σε διεκδικήσιμη φάση που δεν υπήρξε τίποτα)

Έτσι έγινε το 1-0... Εκεί άρχισαν λίγο πολλοί οι σκέψεις γι άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕΛ τόσο στο φετινό πρωτάθλημα όσο και στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Υπολόγιζαν όλοι όμως δίχως τον Σάκη Τσιώλη που έδειξε γι ακόμη ένα ματς πόσο προπονητικό μέταλλο διακατέχει... Καλύτερη σε ορισμένα κομμάτια η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας πιο έξυπνα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Θωμά Ναζλίδη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77ο λεπτό

Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Αναστασόπουλος μιας και ύστερα από εξαιρετική κεφαλιά του Ντοντό και την εκπληκτική απομάκρυνση του Ντοναρούμα ο Δημούτσος ανέτρεψε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ στο 76ο λεπτό..

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε στο βίντεο το ανύπαρκτο πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης, όπου και έκανε το 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: