Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

''Έδιωξε και τον κυρ Αλέκο η ΑΕΛ''

Η κατάρα των προπονητών όπου τους θέλουν αφού αγωνιστούν με την ΑΕΛΑΡΑ μας φέτος ν' αποτελούν παρελθόν σύντομα από την ομάδα τους επιβεβαιώθηκε και αυτή τη φορά...

Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης του Απόλλων Σμύρνης όπου ύστερα από συνεχόμενα μη κερδοφόρα αποτελέσματα αποχαιρέτησε την ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Να θυμίσουμε πως ο Βοσνιάδης πριν 2 εβδομάδες είχε πάρει ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΛ μας... Τότε πολλοί τον θέλανε να είναι ήδη παρελθόν κάτι που έγινε ένα αγώνα μετά την νέα ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο.

Έτσι η ΑΕΛ μας μετά του Σούλη Παπαδόπουλο από την Λαμία, Παναγιώτη Τζαναβάρα από Παναιγιάλειο και Βέλιτς από Εργοτέλη πρόσθεσε άλλο ένα θύμα στην φετινή της λίστα...Φυσικά και αναφερόμαστε στον Αλέκο Βοσνιάδη!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:



"Κοινή συναινέσει χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και του προπονητή, κ. Αλέκου Βοσνιάδη. Η οικογένεια του Απόλλωνα ευχαριστεί τον προπονητή κ. Βοσνιάδη, για την ανεκτίμητη προσφορά του προς την ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην πολύ σημαντική και καταξιωμένη σταδιοδρομία του. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε, εκ μέρους της μετόχου εταιρίας, σειρά επαφών, που αφορά στην μεταβίβαση των μετοχών, που έχει στην κυριότητά της.

Οι διερευνητικές συζητήσεις έγιναν με κορυφαίους παράγοντες από το πρόσφατο παρελθόν της ΠΑΕ, με άλλους φερέγγυους επιχειρηματίες, αλλά και με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Δυστυχώς, όμως, η απάντηση όλων για ανάληψη της τύχης της ομάδας ήταν αρνητική και η προσπάθειά μας οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την άρση του αδιεξόδου και την επιβίωση της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: