Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ανατροπή και τρίποντο για την ΑΕΛ...Ντεμπούτο με γκολ για Ναγιάρ...Νίκη αλλά...

Δίκαιη νίκη αν και με ανατροπή για την ΑΕΛ όπου επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη.

Τι κι αν ο Εργοτέλης με μία φάση βρέθηκε ως το 86ο λεπτό να νικάει με 0-1, τι κι αν από το πρώτο ημίχρονο οι του Εργοτέλη μετά το 0-1 έπεφταν συνέχεια κάτω? Τι και αν ο Ντόστανιτς άφησε τα βαριά χαρτιά του εκτός 11αδας σήμερα??? Η ΑΕΛ μας κατάφερε να πάρει ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ο Ντόστανιτς αν και φάνηκε να πειραματίστηκε σήμερα κόντρα στην ομάδα του Εργοτέλη στο τέλος χαμογέλασε τόσο αυτός, όσο και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ μας.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑΓΙΑΡ

Αν και δήλωνε έτοιμος από το προηγούμενο παιχνίδι ο 27χρονος Αργεντινός Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν τον έριξε μέσα στο παιχνίδι όπως έκανε και σήμερα με τον Εργοτέλη. Τουλάχιστον ως τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όπου και μπήκε αλλαγή μαζί με Μαρουκάκη και Ουρτάδο.

Μία τριάδα όπου και έμελλε ν'αλλάξει όλο το παιχνίδι και να φέρει το 4ο συνεχόμενο τρίποντο στην ΑΕΛ μας.

Χάρη στο γκολ του Ναγιάρ από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ουρτάδο στο 87ο λεπτό το AEL FC ARENA ζωντάνεψε (αν και οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν). Ένα γκολ που έφερε την ισοφάριση ενώ για τον Αργεντινό ήταν το πρώτο του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τα βυσσινί.

Κάπου εκεί άρχισαν παίχτες και κόσμος να πιστεύουν σ ένα δεύτερο τέρμα όπου και ήρθε ύστερα από κακή ομολογουμένως εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου αλλά και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Αθανασίου. 94ο λεπτό κακή εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου - κακή εκτίμηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη με τον Μαρουκάκη να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-1 με το 5ο προσωπικό του τέρμα...

Υ.Γ Ματθαίο πραγματικά σ'ευχαριστούμε γι' ακόμη ένα παιχνίδι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: