Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

AEL FC ARENA: Το γήπεδο όπου πρέπει οι αντίπαλοι να χάνουν πριν ακόμη μπουν στο γήπεδο. Διαβάστε

Η ΑΕΛ επιστρέφει μετά από 2 ολόκληρες σεζόν στο παλατάκι της.

Η φυσική της έδρα που πρέπει να γίνει το φόβητρο για όλους.

Ένα γήπεδο που δεν έχει συνδυαστεί κακά τα ψέματα με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας ακόμη μιας και την σεζόν όπου μπήκαμε στο γήπεδο υποβιβαστήκαμε από την Σούπερ Λίγκα.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες φετινές μεταγραφές κακά τα ψέματα αυτή της επιστροφής του AEL FC ARENA επί εποχής Κούγια αν όχι η μεγαλύτερη. Μία μεταγραφή όπου πρέπει να αποδόσει πλήρως με την βοήθεια του κόσμου. Μία μεταγραφή όπου θα βοηθήσει στα μέγιστα όσο αφορά την επιστροφή της ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια.

Το πιο όμορφο γήπεδο της Ελλάδας βρίσκεται στη Λάρισα και είναι το AEL FC ARENA. Τυχεροί και μόνο πρέπει να αισθανόμαστε φίλαθλοι και παίχτες μιας και το παλατάκι είναι χρώματος βυσσινί.

Η τρέλα των Λαρισαίων φιλάθλων είναι γνωστή Πανελλαδικά κι αυτό απομένει να φανεί και φέτος.. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας τα 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια όπου δίνει για το πρωτάθλημα κόντρα σε Λαμία και Ελευσίνα.

Ένα γήπεδο όπου πρέπει να γίνει καμίνι και οι αντίπαλοι να χάνουν πριν ακόμη κάνουν την είσοδο τους μέσα σ'αυτό. Ένα γήπεδο όπου πρέπει να το χαζεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό με την δυναμική που διαθέτει αυτή η πόλη.

Λάρισα η πόλη μας - ΑΕΛ η ζωή μας!!!

Του Ζαχαρία Καρβουνάρη (Crimson Stourama)

Δεν υπάρχουν σχόλια: