Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Το Crimson Devils σας παρουσιάζει ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορούν να ενδιαφέρουν την ΑΕΛ

Μεταγραφικοί στόχοι
Το Crimson Devils σας παρουσιάζει ορισμένες από τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν άνετα να ενδιαφέρουν την ΑΕΛ.

Τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της θέλει να κάνει η ΑΕΛ και ο Ράτκο Ντόστανιτς ώστε ν' ολοκληρωθεί ολόκληρο το team.

Έτσι σας παρουσιάζουμε τους 3 ελεύθερους παίχτες από Σούπερ Λίγκα όπου θα μπορούσαν άνετα να φορέσουν την βυσσινί φανέλα:


Νο1 στόχος Βασίλης Κουτσιανικούλης: Πρόκειται για τον 27χρονο Λαρισαίο πρώην παίχτη του Εργοτέλη,του ΠΑΟΚ και του Ο.Φ.Η... Παίζει άνετα στα φτερά τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Μετράει 175 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκα με 16 τέρματα και 18 ασίστ.. Για περισσότερα εδώ.








Μπαργκάν

Νο2 στόχος Κενάν Μπαργκάν: Πρόκειται για τον 26χρονο Έλληνα με καταγωγή από την Καβάλα...Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Βέροια όπου είχε μια παραγωγική χρονιά πέρυσι με τα χρώματα της <<Βασίλισσας του Βορά>> (ο θεός να την κάνει Βασίλισσα δηλαδή).Αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρέμ όπως και στο χώρο του κέντρου (Αν και πληροφορίες λένε πως είχε διορία ως Κυριακή αλλά ζήτησε λίγες μέρες ακόμη μιας και ισχυρίζεται πως έχει πρόταση από Τουρκία, γι αυτό και η ΑΕΛ τον ενημέρωσε πως δεν θα τον περιμένει). Για περισσότερα εδώ.











Ζίγκι
Νο3 στόχος Ζίγκι Μπαντιμανγκά:Πρόκειται για τον 24χρονο πολύ έμπειρο επιθετικό χαφ με καταγωγή από το Μπουρουντί. Ο Ζίγκι βρίσκεται στη χώρα μας από το 2013 όπου και μεταγράφηκε στην ομάδα του Εργοτέλη για να μεταβεί το 2014 στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης... Ο Μπαντιμπανγκά είναι διεθνής με την χώρα του Βελγίου Under 19 και Under 21. Αγωνίζεται τόσο στα φτερά, δεξιά και αριστερά όσο και πίσω από τα φορ... Για περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: