Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Επιστρέφει ο Μπόγιοβιτς. Ανακοίνωσε Καμπλιώνη. Έκοψε Κουτσιανικούλη ο Ντόστανιτς..Διαβάστε αναλυτικά!!!

Οριστικό πλέον. Ο Μίλαν Μπόβιοβιτς επιστρέφει στην ΑΕΛ το αργότερο ως 12 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μίλαν Μπόγιοβιτς.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Έλληνα μάνατζερ του κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και ήδη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τη χορήγηση βίζας εργασίας στον ποδοσφαιριστή.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι στη Λάρισα το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΛΙΩΝΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ:


Τον 24χρονο Ελληνογερμανό μέσο που σας λέγαμε τις προηγούμενες ημέρες Αντώνη Καμπλιώνη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΛ:


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.


ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ




Πριν λίγη ώρα σας είχαμε ενημερώσει για νέο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο αφορά το πρόσωπο του Κουτσιανικούλη.


Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί μιας και ο Ντόστανιτς έκοψε τον 27χρονο Λαρισαίο μεσοεπιθετικό μιας και δήλωσε πως οι: Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: