Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αναμενόμενο διαζύγιο με Τσιμπάμπα.Πιθανή επιστροφή Μπόγιο μπορεί και κάποια έκπληξη

Ζοέλ
Το διαζύγιο με τον Ζοέλ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ένα διαζύγιο όπου φαινόταν πως δεν θ' αργούσε μιας και ο επιθετικός από την μία φαινόταν ξενερωμένος αλλά από την άλλη δεν έλεγε ν' αλλάξει τον χαρακτήρα όπου είχε παρουσιάσει και το 2011-2013.

Ο άνθρωπος βλέπεται δύσκολα αλλάζει συμπεριφορά και χαρακτήρα...Μπορεί για λίγο αλλά στη συνέχεια θα βγει πάλι στο προσκήνιο ο πραγματικός του εαυτός.

Μια κίνηση που πλέον ανοίγει νέα θέση για την επίθεση μιας και η ομάδα μας διαθέτει μόνο τον Καπό (όπου κερδίζει πόντους και δείχνει πως το έχει με τις ασίστ) και τον Μαρουκάκη.

Πιθανή είναι όμως και η επιστροφή του Μίλαν Μπόγιοβιτς όπου ο Ντόστανιτς τον ήθελε από την αρχή και ο Κούγιας πρόσφατα φαίνεται ν' άλλαξε τα όσα είχε πει προ καιρού για το πρόσωπο του Σέρβου επιθετικού. Ενώ αρχικά τον είχε τελειώσει από την ομάδα μας απ' έξω - απ' έξω τώρα τον θέλει πίσω αρκεί η μεριά του παίχτη να δείξει πιο πολλά μέσα στο γήπεδο.

Επίσης μην αποκλείεται στο τέλος των μεταγραφών η ΑΕΛ μας να κάνει κάποια κίνηση ματ και ν' αποκτήσει επιθετικό πρώτης γραμμής (σ.σ Δημήτρη Σαλπιγγίδη όπου ο ΠΑΟΚ τον αφήνει ελεύθερο.Δεν έχει γίνει κάποια προσφορά ούτε η ΑΕΛ έχει δείξει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον για το πρόσωπο του αλλά όλα μπορείς να τα περιμένεις από την ομάδα μας όπου στο τέλος των μεταγραφών μας συνηθίζει κατά καιρούς μ' ευχάριστες εκπλήξεις).


Δεν υπάρχουν σχόλια: