Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΠΑΕ ΑΕΛ:Απάντηση για το θέμα του ξενοδοχείου

Λεκαντίν


Απάντηση για την ενόχληση γνωστής γνωστής ξενοδοχειακής επιχείρισης εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:



Η ΠΑΕ ΑΕΛ αντιλαμβάνεται την ενόχληση που έχει υποστεί η ιδιοκτησία γνωστού ξενοδοχείου του Καρπενησίου, γιατί προτιμήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας μας το ξενοδοχείο Lecadin και θεωρεί αδικαιολόγητο το παραλήρημα του διευθυντού του εν λόγω ξενοδοχείου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων εδώ και 25 χρόνια και θα πρέπει να αναρωτηθεί ο συγκεκριμένος γιατί ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε οικονομική διαφορά με οποιοδήποτε ξενοδοχείο σε αυτά τα 25 χρόνια και αυτές τις 25 προετοιμασίες σε ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι και από την Λάρισα θα ανακαλέσει στην τάξη τον συγκεκριμένο κύριο διευθυντή. Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα. Εμάς στην ΠΑΕ ΑΕΛ μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο.




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΓΚΑΝ




Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ουδέν ενδιαφέρον επέδειξε για τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Lecadin, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστού Κομεσίδη συζήτησε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην ΑΕΛ και ο ποδοσφαιριστής Κενάν Μπαργκάν.

Μετά από έρευνα του κ. Κυπαρίσση διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη σεζόν ο Κενάν Μπαργκάν είχε ελάχιστες συμμετοχές ως βασικός στην ΠΑΕ Βέροια και το κυριότερο ήταν ότι σε σύνολο 23 συμμετοχών πέτυχε ένα μόνο τέρμα, αλλά και η γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου καλή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα υπερβολικά χρήματα που ζητούσε απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής, όχι τώρα αλλά πριν από 15 μέρες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη γιατί χρησιμοποιείται εδώ και δύο μέρες και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να βρει ποδοσφαιρική στέγη ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: