Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πουλήθηκε η Παναχαϊκή...Όλα καλά με Κούγια και Παπαδάκη...Διαβάστε!!!

Αλλάζει χέρια


Αλλάζει χέρια πλέον και επίσημα η ΠΑΕ Παναχαϊκή...

Πριν λίγες ώρες μάλιστα Κούγιας και Παπαδάκης συμφώνησαν σε όλα και έτσι πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ απεμπλάκει απ' ότι τον βάραινε στην Πάτρα...



Κούγιας και όμιλος επενδυτών έδωσαν (επιτέλους) τα χέρια οριστικά το βράδυ της Δευτέρας με τις μετοχές να περνούν στον Ν. Παπαδάκη! Την Πέμπτη ξεκινά η σεζόν στην Παναχαϊκή!


Θετικό για το μέλλον της Παναχαϊκής ήταν το φινάλε της κρίσιμης επαφής που είχε οΑλέξης Κούγιας με τον όμιλο επενδυτών που ετοιμάζονται να αναλάβουν τον σύλλογο. Πληροφορίες αναφέρουν πως κάμφθηκαν και τα τελευταία εμπόδια και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη μεταβίβαση των μετοχών της πατρινής ΠΑΕ!

Παρών στη συνάντηση από πλευράς των επενδυτών ήταν ο Νίκος Παπαδάκης, που μέχρι πέρσι ασχολούταν με τον Πανελευσινιακό, ενώ δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων στην περιοχή της Ελευσίνας. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου, με τον Παπαδάκη να φαίνεται επικεφαλής, κίνηση που θα σημάνει την έναρξη της νέας μέρας στην ιστορία της Παναχαϊκής.

Από εκεί και πέρα, σε επαφή που είχε ο Τσιριμπής με τον Σπανό, αποφασίστηκε η επίσημη πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη, μαζί με την παρουσίαση του νέου επενδυτικού σχήματος της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: