Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Στην Κύπρο και επίσημα με τον Ερμή ο Μουλόπουλος...Διαβάστε!!!

Στον Ερμή Αραδίππου


Παρελθόν από την ομάδα μας, την ΑΕΛ αποτελεί και επίσημα πλέον ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας...


Ο 30χρονος μπακ Θανάσης Μουλόπουλος όπως είχαμε πει εδώ και σχεδόν ένα μήνα είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ερμή Αραδίππου όπου αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της Μεγαλονήσου (Κύπρος)...






Κάποια αμειβόμενα σάιτ μάλιστα έτρεξαν να τα διαψεύσουν όλα αυτά όπως και πολλές άλλες φορές όμως...




Έτσι πλέον από το πρωί ο Σάκης Μουλόπουλος είναι και επίσημα παίχτης του Ερμή με την ομάδα του αλλά και τον ίδιο να κάνουν τις εξής παρακάτω δηλώσεις:




«Σήμερα το πρωί πέρασε από τα νέα γραφεία της ομάδας μας ο Αθανάσιος Μουλόπουλος και υπόγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 1+1 χρόνια. Σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα μας ανάφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που ήρθε στην οικογένεια του ΕΡΜΗ. Θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου για να καθιερωθώ στην ομάδα. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε όλοι σαν μια γροθιά να τους πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε και θα πεθάνω στο γήπεδο για να τον δικαιώσω! Ο Θανάσης φωτογραφήθηκε με την νέα στολή που θα αγωνίζεται η ομάδα μας μόνο στους φιλικούς αγώνες. Καλώς ορίζουμε τον Θανάση στην μεγάλη οικογένεια του ΕΡΜΗ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές διακρίσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: