Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μεταγραφικός πυρετός για την ΑΕΛ!!!

3αδα
Οι μέρες περνάνε αλλά οι εξελίξεις τρέχουν στο μέτωπο της ΑΕΛΑΡΑΣ μας...

Φυσικά και αναφερόμαστε στην ενίσχυση της ομάδας ώστε οι βυσσινί να μπορέσουν να κάνουν το όνειρο των φιλάθλων πραγματικότητα...

Έτσι και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από του ότι κατάφερε να μεταπείσει να παραμείνει στην ομάδα μας ο Περίκο έχει έρθει σε συμφωνία με τον 27χρονο Ισπανό χαφ Guillermo Perez Moreno (Γκιγιέρμε Πέρεθ ή Πέρεζ όπως προτιμάτε) αλλά και με τους Jone Da Silva Pinto, Στέλιο Ηλιάδη...

Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος Ισπανός χαφ, Γκιγιέρμο έπαιζε έως πριν λίγες μέρες με την φανέλα του Πανθρακικού...Πιο συγκεκριμένα ο Πέρεθ πήρε χρόνο σε 7 επίσημες αναμετρήσεις του Πανθρακικού δίχως όμως να σκοράρει... Μάλιστα το wikipedia ήδη τον έχει χρήσει παίχτη της ΑΕΛΑΡΑΣ μας!!!

Από την άλλη όσο αφορά την περίπτωση του Jone Da Silva Pinto (Τζον Ντα Σιλβα Πίντο) πρόκειται για έναν 23χρονο επιθετικό από την Βραζιλία, ύψους 1,82... Ο Πίντο φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα της Κύπρου, στον Εθνικό Άχνας όπου σε 4 αναμετρήσεις πέτυχε 1 τέρμα ενώ πρόκειται για έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή όπως λένε στην Μεγαλόνησο... Ο Πίντο αναμένετε αύριο το βράδυ εκτός απροόπτου να υπογράψει το συμβόλαιο με τους βυσσινί.

Τέλος αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος... Φυσικά και αναφερόμαστε στη περίπτωση του 28χρονου Έλληνα αμυντικού χαφ, τον Στέλιο Ηλιάδη... Ο Ηλιάδης όπου εδώ και λίγο καιρό είναι ελεύθερος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Λάρισα για να συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει στους βυσσινί, κάτι που αναμένετε να γίνει τις επόμενες ώρες (εκτός πάντα αν στραβώσει τελευταία στιγμή κάτι, γιατί θεωρείτο κλεισμένος)... Ο Στέλιος Ηλιάδης φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με την Λοκομοτίβ Πλοβντίβ όπου σε 18 αγώνες σημείωσε και 2 τέρματα... Για περισσότερα όσο αφορά την καριέρα του Ηλιάδη πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: