Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τετραπλή ανακοίνωση από την ΑΕΛ...Ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες των Πινδώνη,Αθανασόπουλου και Κουτσιανικούλη

Τετραπλή ανακοίνωση αναμένεται από την ΑΕΛ αν όχι εντός της ημέρας, το αργότερο μέχρι αύριο...

Συγκεκριμένα πρόκειται για 4 παίχτες που συμφώνησαν οι 3 από αυτούς χθες το βράδυ και ο ένας από αυτούς σήμερα νωρίς το πρωί... Οι παίχτες είναι οι εξής παρακάτω:













Ηλίας Αναστασάκος: Επιθετικός 37 χρονών με μεγάλη θητεία στην Σούπερ Λίγκα!!!









Ηλίας Τσιλιγκίρης: 26 χρονών επιθετικός αλλά και ακραίος... Μεγάλη θητεία σε Football League αλλά και εμπειρίες από Super League όπου και αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης!!!










Θανάσης Μουλόπουλος: 29 χρονών δεξιός μπακ...Με πάρα πολλές εμπειρίες από Football League (πέρασμα 5 χρόνων από Εθνικό Αστέρα) όπως και από Super League (7 χρόνια στον Λεβαδειακό)







Δημήτρης Σουάνης: 28 χρονών ακραίος επιθετικός...Αγωνίζεται εξίσου καλά και στην κορυφή της επίθεσης με πολλές εμπειρίες από Football League αλλά και Super League (3 χρόνια Πανθρακικό και 4 στην Ξάνθη)








Τέλος να αναφέρουμε πως στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν είτε θετικά, είτε αρνητικά τα θέματα των: Πινδώνη (υπάρχει αρχική συμφωνία αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι), Αθανασόπουλου ( 32χρονος πορτιέρο του Ηρακλή Ψαχνών) και του έμπειρου Λαρισαίου μεσοεπιθετικού Βασίλη Κουτσιανικούλη (δεν γνώριζε κάτι για την πρόταση της ΑΕΛ αρχικά. Στην συνέχεια συζήτησε με τον Πλεξίδα και του ζήτησε διορία ορισμένων ημερών μήπως και του έρθει κάποια πρόταση από εξωτερικό ή από ομάδα Σούπερ Λίγκας)






Δεν υπάρχουν σχόλια: