Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μουντιαλική τριάδα για σήμερα Παρασκευή από τον Crimson Stourama!!!

Καλησπέρα σας και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο να έχουμε, με υγεία πάνω απ όλα και κανένα ταμειάκι που δεν βλάπτει :)

Ξεκινάμε λοιπόν για σήμερα όπου το μενού έχει τρία παιχνίδια για τον θεσμό του Μουντιαλ 2014..

Έτσι λοιπόν πάμε στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην:


Ιταλία-Κόστα Ρίκα: Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο με 3 βαθμούς και 3-1 τέρματα, την Κόστα Ρίκα με την 2η Ιταλία με 3 βαθμούς και αυτή με τέρματα 2-1.... Μια Ιταλία που πήρε το πρώτο παιχνίδι για τον όμιλο κόντρα στην Αγγλία που για άλλο ένα Μουντιάλ αποδείχθηκε πόσο μικρή σαν χώρα είναι. Από την άλλη η Κόστα Ρίκα του γνωστού μας Κάμπελ όπου έπαιζε φέτος δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ έκανε την έκπληξη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Ουρουγουάη στο ημίχρονο κέρδισε με ανατροπή 1-3 χάρη σε ένα όμορφο γκολ του προαναφερθέντα πιο πάνω και μία ασίστ του... Το σημερινό μας παιχνίδι έχει σαν φαβορί και δικαιολογημένα την Ιταλία αλλά εμείς θα πάμε με το οβερ μιας και βλέπουμε να μπαίνουν πολλά γκολ.... Το οβερ στον ΟΠΑΠ Α.Ε το βρίσκουμε στο 1,75 ενώ στην Stoiximan.gr στο 1,90..


Ελβετία-Γαλλία: Συνεχίζουμε με το παιχνίδι των 22:00 ανάμεσα στην Ελβετία των πολλών νεαρών αλλά μη έμπειρων από Μουντιάλ των μεγάλων και την Γαλλία των έμπειρων αλλά όχι και τόσο σταθερών, αν και τελευταία μας έχει συνηθίσει στις εύκολες νίκες με μεγάλα σκορ... Μια Ελβετία που δυσκολεύτηκε κόντρα στην ομάδα του Ισημερινού ή αλλιώς Εκουαδόρ όπου επικράτησε με 2-1 στο 93 χάρη στο γκολ του Σεφέροβιτς κόντρα στην Γαλλία που κέρδιζε την Ονδούρα με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και 1 αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Ονδούρας.... Η Ελβετία θα το παλέψει σήμερα αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό κόντρα στην Γαλλία του Γκριέζμαν, του Βαλμπουενά, του Μπενζεμά και όλων των αστεριών της.... Έτσι λοιπόν διαλέγουμε το 2 όπου στον ΟΠΑΠ Α.Ε είναι στο 1,70 ενώ στην Stoiximan.gr στο 1,92..


Ονδούρα-Εκουαδόρ: Τελειώνουμε με το παιχνίδι όπου γίνεται τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος 01:00 ανάμεσα στην ομάδα του έμπειρου επιθετικού Κόστλι και την ομάδα του Καισέδο και Βαλένσια, το Εκουαδόρ...

Η Ονδούρα πάλεψε για 40 λεπτά κόντρα στην Γαλλία δεν άντεξε όμως παραπάνω και δίκαια έχασε με 3-0... Πλήγμα για την ομάδα της Ονδούρας η κόκκινη του Παλάσιος...

Από την άλλη το Εκουαδόρ πάλεψε ως το τέλος για κάτι θετικό κόντρα στην Ελβετία αλλά δεν τα κατάφερε.... Βρέθηκε να νικάει με 0-1 από κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ για να ισοφαριστεί στο 48 από κεφαλιά του Μεχμεντί από κόρνερ και να ηττηθεί με 2-1 από γκολ του Σεφέροβιτς στο 93ο λεπτό.... Το Εκουαδόρ εμφανώς πιο συμπαγές ομάδα μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στην Ονδούρα.... Το 2 λοιπόν στον ΟΠΑΠ Α.Ε το βρίσκουμε στο 1,55 ενώ στην Stoiximan.gr στο 1,66..

                                                            Η Τριάδα μας λοιπόν:
                                                        Ιταλία-Κόστα Ρίκα   Over 
                                                        Ελβετία-Γαλλία          2
                                                        Ονδούρα-Ισημερινός  2

Η τριάδα στον ΟΠΑΠ Α.Ε     δίνει 4,61

Η τριάδα στην Stoiximan.gr  δίνει 6,05

Υ.Γ Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: