Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Διπλό χτύπημα με Κουτσιανικούλη και Μπανούση η ΑΕΛ!!!

Διπλό χτύπημα ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΛ μιας και υπάρχει μια πρώτη συμφωνία και με τους δύο...

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 2 παίχτες της Κρητικής ομάδας, του Ο.Φ.Η, για τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Λαρισαίο επιθετικό Κώστα Μπανούση.

Πληροφορίες θέλουν και τους δύο να τα έχουν βρει με τον Βαγγέλη Πλεξίδα ώστε να επαναπατριστούν και να φορέσουν την βυσσινί φανέλα ώστε να την βοηθήσουν να ανέβει άμεσα στην Super League...


Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης όπου τυχαίνει να τον γνωρίζω πολύ καλά λόγω του ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο, ήμασταν και είμαστε στην ίδια γειτονιά αλλά και στην ίδια ομάδα (Άρη Λάρισας) έχει γεννηθεί στις 9 Αυγούστου του 1988 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Άρη Λάρισας του συγχωρεμένου κυρίου Τόμπουρη, για να πάρει μεταγραφή στην συνέχεια στον Ηρακλή Χάλκης και από εκεί στον Εργοτελή όπου έκανε εξεραιτική χρονιά... Για περισσότερα εδώ!!!



Ο Κώστας Μπανούσης όπου αγωνίζεται σαν επιθετικός γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1988 με καταγωγή την Λάρισα και αυτός... Τα πρώτα του βήματα σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τα έκανε με την ομάδα της ΑΕΛ μας το 2008-2009... Για περισσότερα εδώ!!!







Υ.Γ Έλα ρε τρελοΜπιλάκο...Έλα να τους τρελάνεις όλα με τα Βυσσινί και να κάνεις περήφανο και τον Άγιο Θωμά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: