Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Απλά σοκαριστικό....Κατάφερε ένας μελλοθάνατος να τους κάνει να νικήσουν...Διαβάστε την ιστορία

Ένας οπαδός της Μπρίστολ Σίτι με την ομιλία του ενέπνευσε τους παίκτες της ομάδας του, η οποία νίκησε τη Τζίλιγχαμ στο τελευταίο παιχνίδι που είχε τη δυνατότητα να δει. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία και μέρος όσων είπε.


Μια συγκλονιστική ιστορία, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η "Daily Mail", έλαβε χώρα το Σάββατο στον "Άστον Γκέιτ". Ένας οπαδός, ο οποίος σε λίγες μέρες θα αφήσει σύμφωνα με τους γιατρούς την τελευταία του πνοή, ενέπνευσε τους παίκτες της Μπρίστολ Σίτι με την ομιλία του κι εκείνοι πήραν τη νίκη επί της Τζίλιγχαμ με την οποία ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μαρκ Σάουντερς, ο οποίος έχει καρκίνο στον πνεύμονα, μπήκε με άδεια στα αποδυτήρια της Μπρίστολ Σίτι, όπου μίλησε στους παίκτες και τους έδωσε με τον δικό του τρόπο κίνητρο για να νικήσουν. Στη συνέχεια παρακολούθησε το παιχνίδι, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του.
Ο λόγο που έβγαλε ο 54χρονος πατέρας τριών παιδιών ήταν τόσο καλός που κάποιοι παίκτες λύγισαν κι έβαλαν τα κλάματα. Όση ώρα μιλούσε στα αποδυτήρια υπήρχε απόλυτη ησυχία και οι παίκτες κρέμονταν από τα χείλη του. Όλα αυτά λειτούργησαν ευεργετικά για την ομάδα, η οποία έκανε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις στη League One.



Από την πλευρά του ο αδερφός του Μαρκ, Μπιλ, αποκάλυψε πως έγιναν όλα. "Έπιασε τον Στιβ Κότεριλ από τον ώμο και του ζήτησε να μιλήσει στους παίκτες. Εκείνος το δέχτηκε και συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές. Ο Μαρκ άρχισε να μιλάει... 

Ήταν φανταστικό.Τους είπε ότι ως οπαδός ακολουθούσε τον σύλλογο για 30 χρόνια και είχε περάσει αρκετά. Είπε ότι ο κόσμος ταξίδευε απ' όλα τα μέρη της χώρας για να τους υποστηρίξει και πως ήταν κρίμα που οι παίκτες δεν πάλευαν τόσο όσο οι οπαδοί. Τους είπε πόσο προνομιούχοι ήταν και πως θα έπρεπε να σκεφτούν ότι η μητέρα τους και ο πατέρας τους τους πήγαιναν κάθε βροχερό και κρύο βράδυ στις προπονήσεις ώστε να εκπληρώσουν εκείνοι τα όνειρά τους.

Τους είπε επίσης πως "έχω περάσει από το πάρκινγκ, έχω δει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητά σας και γνωρίζω πόσο πληρώνεστε. Θα έπρεπε να θυμάστε πόσο τυχεροί είστε", ενώ προσέθεσε πως οι οπαδοί κάνουν ό,τι μπορούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους παρόλο που η ομάδα έχει μία κάκιστη χρονιά".Τέλος, επί του θέματος ο Στιβ Κότεριλ, τεχνικός των "ρόμπινς", είπε: 

"Ήθελε να μιλήσει στους παίκτες γιατί αισθανόταν πως δε θα μπορούσε να το κάνει την επόμενη Παρασκευή, κάτι που βάζει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Ήμασταν σοκαρισμένοι στα αποδυτήρια. Τι μπορείς να πεις σε έναν άνθρωπο που περνάει κάτι τέτοιο; Έβγαλε έναν λόγο και σε μέσες άκρες η τελευταία του επιθυμία ήταν να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Επομένως, αυτό που θέλουμε είναι να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Μαρκ και στην οικογένειά του. Ήταν σκληρό να τον ακούμε, πολύ συγκινητικό, αλλά ευτυχώς του χαρίσαμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο".



Υ.Γ Απλά τέτοιες ιστορίες αξίζουν όχι απλά ένα μεγάλο χειροκρότημα αλλά τον μεγαλύτερο σεβασμό που κατέχει ο καθ' ένας από εμάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: