Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η γκάφα του αιώνα έγινε προχθές στο Τούρκικο πρωτάθλημα...Video!!!


Ένα από τα πιο απίστευτα γκολ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Ράιαν Ντονκ να παραδίδει δωρεάν σεμινάρια για το πώς ΔΕΝ πρέπει να λειτουργεί ένας αμυντικός. 


Η αναμέτρηση της Κασίμπασα με την Εσκίσεχιρσπορ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένη στους φιλάθλους της γειτονικής χώρας.
Αιτία ο... Ράιαν Ντονκ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Κασίμπασα να πρωταγωνιστεί σε μία "γκέλα" άνευ προηγουμένου που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2-0 στο φινάλε και να σφραγίσουν την νίκη τους.
Μετά από βαθιά μπαλιά προς την περιοχή της ομάδας του, ο 27χρονος κινήθηκε προς τη μπάλα όμως βλέποντάς την να πλησιάζει στη γραμμή του πλαγίου άουτ, σταμάτησε να την κυνηγάει θεωρώντας πως θα έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ενώ όμως εκείνος είχε ξεκινήσει κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση, παίκτης της Εσκίσεχιρσπορ είδε ότι η μπάλα είχε πάρει φάλτσα και έμεινε εντός γηπέδου, για να ξεκινήσει κούρσα από τα αριστερά και να δώσει έτοιμο γκολ στον Ντιομανσί Καμαρά..

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: