Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η σούπερ γκολάρα του Μάριο Μπαλοτέλι που δεν μέτρησε ποτέ (video)

Η σούπερ γκολάρα του Μάριο
Άτυχος στάθηκε κόντρα στην Κάλιαρι ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς σκόραρε στο φινάλε με απίστευτο γυριστό ψαλιδάκι αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε -σωστά- το γκολ. Δείτε την μαγική του ενέργεια (video)!

Όσοι περίμεναν πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα χρειαστεί καθόλου προσαρμογής στη Μίλαν για να δείξει το αδιαφιλονίκητο ταλεντο του, έπεσαν διάνα!
Στο ντεμπούτο του με τη ροσονέρα φανέλα κόντρα στην Ουντινέζε πέτυχε και τα δύο γκολ της Μίλαν (το δεύτερο με πέναλτι στο 94') χαρίζοντας στην νέα του ομάδα τους τρεις βαθμούς, ενώ την Κυριακή (10/2) ήταν και πάλι καθοριστικός απέναντι στην Κάλιαρι, αφού κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και εν συνεχεία ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Το εντυπωσιακό είναι πως θα μπορούσαν τα τέρματα του με τη Μίλαν σε αυτά τα δύο ματς να είναι... 4, καθώς βρήκε δίχτυα και στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Σαρδηνία και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.
Αυτός ήταν ένα εκπληκτικό γυριστό ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή με το αριστερό, με τον διαιτητή να μην μετράει όμως -δικαιολογημένα- το γκολ αφού όταν ο Ρομπίνιο του έδωσε ασίστ με κεφαλιά, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ.
Δείτε το ομορφότερο "ακυρωθέν" γκολ του "Σούπερ Μάριο":



Δεν υπάρχουν σχόλια: