Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο μουσικό coreo της Σέλτικ(photos)... Διαβάστε το στόρι!!!

Η ατμόσφαιρα στο "Σέλτικ Παρκ" είναι πάντοτε εντυπωσιακή και πριν την έναρξη του ματς με την Γιουβέντους, οι Σκωτσέζοι φρόντισαν να κλέψουν την παράσταση μ' ένα ιδιαίτερο και "μουσικό" coreo. Δείτε την φωτογραφία...

Για να χαρακτηριστεί ένα γήπεδο καμίνι δεν χρειάζονται καπνογόνα, φωτιές και επεισόδια, αλλά ζεστή ατμόσφαιρα και πολλή φωνή από τους φιλάθλους που βρίσκονται στις εξέδρες.
Στην Ελλάδα μπορεί ακόμα να μην το έχουμε κατανοήσει αυτό και να πηγαίνουμε στην πιο εύκολη και βίαιη λύση, όμως οι Σκωτσέζοι έχουν τον τρόπο και μας παραδίδουν μερικά μαθήματα.

Λαμπρό παράδειγμα είναι κάθε παιχνίδι που διεξάγεται στο "Σέλτικ Παρκ", με τους οπαδούς των "πρασίνων" να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και με συνεχόμενο τραγούδι να σπρώχνουν την ομάδα τους προς τη νίκη. Ακόμα κι όταν αυτή δεν έρχεται, το τραγούδι των Σκοτσέζων δεν σταματά και πάντα η αγάπη και η πίστη στην ομάδα παραμένει.
Πριν από την έναρξη του αγώνα με την Γιουβέντους για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, οι φίλοι της Σέλτικ γέμισαν το γήπεδο, τραγούδησαν το "You 'll never walk alone" και άπλωσαν ένα πρωτότυπο coreo εμπνευσμένο από το άλμπουμ "London calling" των "The Clash".
Πήραν λοιπόν το εξώφυλλο του συγκεκριμένου δίσκου, όπου φαινόταν σπασμένο το σήμα της Γιουβέντους και έγραψαν το μήνυμα "London Calling" με αφορμή το γεγονός πως ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ. Όνειρο μακρινό και απατηλό, όμως αν δεν ονειρεύονται και οι φίλαθλοι για την αγαπημένη τους ομάδας, ζήτω που καήκαμε.

Ορίστε και το άλμπουμ με τίτλο London Calling



Δεν υπάρχουν σχόλια: