Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Λιονέλ Μέσι: Χαζός ο Αρμπελόα και ο Καράνκα. Διαβάστε για το ξέσπασμα του!!!

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλεσε "χαζό" τον Άλβαρο Αρμπελόα μπροστά στην έγκυο γυναίκα του, ενώ χαρακτήρισε ως "μαριονέτα του Μουρίνιο" τον βοηθό του Πορτογάλου, Αϊτόρ Καράνκα, σε λογομαχία που είχαν στο πάρκινγκ του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Έντονες φήμες κυκλοφορούν στην Ισπανία πως μετά τη λήξη του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα την περασμένη Τετάρτη (30/01) για το Copa del Rey, ο Λιονέλ Μέσι είχε φραστικό επεισόδιο με τον Άλβαρο Αρμπελόα και τον Αϊτόρ Καράνκα.
Σύμφωνα με τις ισπανικές εφημερίδες "As" και "Marca", ο Αργεντίνος σταρ των "μπλαουγκράνα" ήταν εκνευρισμένος από δύο "χαστουκάκια" των Αρμπελόα και Τσάβι Αλόνσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Έτσι, όταν συνάντησε τον Ισπανό μπακ στο πάρκινγκ, τον αποκάλεσε "χαζό", ενώ δίπλα στον Αρμπελόα βρισκόταν η έγκυος γυναίκα του. Ένα μέλος της αποστολής της Μπαρτσελόνα έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να παίξει το ρόλο του... πυροσβέστη, αλλά στη λογομαχία πρόλαβε να εμπλακεί και ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα.
Ο Μέσι τα... έχωσε και σε εκείνον, λέγοντάς του: "Τι θες εσύ; Είσαι απλά η μαριονέτα του Μουρίνιο". Τελικά το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Το ερώτημα όμως που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία είναι το κατά πόσο ο Μέσι είναι το καλό παιδί που δείχνει προς τα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: