Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δηλώσεις Σέρεμετ,Χασομέρη και Παπαγεωργίου ύστερα από το παιχνίδι...Διαβάστε!!!

Ύστερα από το πέρας του παιχνιδιού αγώνα που συνοδεύτηκε με νίκη των βυσσινί μέσα στην Λασπομαχία που έγινε χάρη στο γκολ του Σκόνδρα με κεφαλιά στο 87ο λεπτό οι Σέρεμετ,Χασομέρης και Παπαγεωργίου δήλωσαν τα εξής:

ΝΤΙΝΟ ΣΕΡΕΜΕΤ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός, τόσο για μας όσο και για την Επανομή, αλλά δεν μπορείς σε τέτοια γήπεδα να παίξεις ποδόσφαιρο.
Εμείς ήμασταν σοβαρή στην επίθεση και κάναμε το γκολ, ενώ οι αντίπαλοί μας είχαν …μισή φάση. Έπρεπε να σκοράρουμε πιο νωρίς αλλά ήταν δύσκολο σ’ αυτό το γήπεδο.
Ευτυχώς σκοράραμε και πήραμε τους τόσο σημαντικούς τρεις βαθμούς, έστω και στο τέλος.
Από το ματς αυτό κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ: «Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν τραγική και ήταν πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στο σωστό τρόπο ανάπτυξης. Ξέραμε ότι το ματς θα πάει στη δύναμη και στις διεκδικήσεις ψηλά, προσαρμοστήκαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες σε σχέση με τον αντίπαλό μας και καταφέραμε έστω και στο τέλος να πετύχουμε το γκολ που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια.
Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Πήραμε μια νίκη που έπρεπε να γίνει γιατί εδώ περισσότερα είχες να χάσεις παρά να κερδίσεις. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε και κοιτάζουμε το επόμενο ματς.
Εδώ έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε σ’ ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε.
Εκτός από τους βαθμούς κρατάμε την δύναμη, το πάθος, την υπομονή και επιμονή που επιδείξαμε γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που συναντάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: