Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ξύλο στον τελικό του μπάσκετ στην Σερβία. Δείτε το βίντεο!!!

Ξύλο...Ξύλο...Ξύλο
Οι ...ορθόδοξοι αδερφοί μας, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν έκαναν γης μαδιάμ τη Χάλα Πιονίρ στον τελικό του σερβικού Κυπέλλου. Ο αγώνας διακόπηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Δείτε το βίντεο.

Για να μην έχουμε παράπονο επεισόδια είχαμε και στον τελικό του σερβικού Κυπέλλου. Μόνο, που στο Βελιγράδι και το Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας διακόπηκε (δεν ...υπάρχει ο κανονισμός της εκκένωσης είναι ελληνική παντέτα) καθώς η Χάλα Πιονίρ γέμισε από δακρυγόνα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο τρίτο δεκάλεπτο (36') με το σκορ ισόπαλο 43-43. Τότε, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα μπήκαν στο παρκέ για να κατευθυνθούν προς την πλευρά αυτών της Παρτίζαν, που είχαν ...ξυλοκοπήσει έναν φίλο του Αστέρα.

Η αστυνομία επενέβη, επακολούθησε πανδαιμόνιο, από φωτοβολίδες, ξύλα, αντικείμενα και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα διαιτητές και ομάδες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια, με την πιο φυσιολογική απόφαση: Την διακοπή του τελικού.

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που είναι αντιπρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας, μιλώντας για το μέλλον του αγώνα προέβλεψε ότι μπορεί να γίνει τη Δευτέρα ...χωρίς θεατές. Σε αυτό συμφώνησαν και οι δυο ομάδες, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να σημειώνουν ότι η ντροπή θα συνεχιστεί χωρίς κόσμο!

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: