Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

3-0 η ΑΕΛ αντί για 7-0.....Διαβάστε!!!

Η ΑΕΛ πήρε μια καθαρή και άνετη νίκη κόντρα στην αδύναμη ομάδα της Αναγέννησης Γιανιτσών με σκορ 3-0!!



Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και το ότι δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους της!!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά καλό για την ομάδα μας καθώς έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να τις κάνει γκολ.
Σε αντίθεση όμως με το δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΛ πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα!! Τα τέρματα για την ομάδα της ΑΕΛ πέτυχαν ο Θανάσης Τσίγκας στο 47' όπου είχε μπει αλλαγή στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Το δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε χάρη σε αυτογκόλ που πέτυχε παίχτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο 72' λεπτό. Τέλος, το τρίτο τέρμα ήρθε από τον Θανάση Δεινόπαπα ύστερα από αδράνεια της άμυνας στο 76' λεπτό.

Έτσι λοιπόν ευχόμαστε να συνεχίσει η ΑΕΛΑΡΑ μας τις νίκες και να ελπίζει για το καλύτερο!! Το επόμενο παιχνίδι όπου είναι όλων τα βλέμματα στραμμένα είναι το Θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου και εκεί ελπίζουμε η ΑΕΛ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: