Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

O Εγκούτου Ολίσε στην ΑΕΛ? Διαβάστε!!!

Προς ΑΕΛ ο Ολίσε
Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του έγχρωμου Νιγηριανού μέσου της Παναχαϊκής παίζει πάρα πολύ για την ΑΕΛ.


Αναφερόμαστε φυσικά στον Εγκούτου Ολίσε όπου ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανθρακικού το 2008 για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Κρήτης τον Εργοτέλη το 2010 και από το 2012 το καλοκαίρι στη Παναχαϊκή.
Ο Εγκούτου Ολίσε που είναι 32 ετών αγωνίζεται τόσο σαν αμυντικό χαφ όσο και σαν οργανωτής και φαντάζει μια πάρα πολύ καλή προσθήκη για την ΑΕΛ με τους υπεύθυνους να εξετάζουν την περίπτωση του και τις πληροφορίες να λένε πως είναι με το ένα πόδι στο να κλείσει η μεταγραφή αν βέβαια πάρει την ελευθέρας από την Αχαϊκή ομάδα.



Ο Νιγηριανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Γαλλική Νανσί το 1998-2003 έχοντας 46 συμμετοχές για να μεταβεί στη Γαλλική Γκρενόμπλ έχοντας 51 συμμετοχές και 2 γκολ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός μια χρονιά στη Βέλγικη Λα Λουβιέρ έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 31 αγωνιστικές και 1 γκολ για να πάρει μεταγραφή το 2006 στην Κουινς Παρκ Ρέιντζερς και να αγωνιστεί μόλις σε 2 αναμετρήσεις της Αγγλικής ομάδας. Την σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε στην Γαλλική Μονπελιέ έχοντας 40 εμφανίσεις και 1 γκολ για να πάρει το καλοκαίρι του 2008 μεταγραφή στην ομάδα της Κομοτηνής τον Πανθρακικό όπου και αγωνίστηκε ως την σεζόν 2009-2010 μετρώντας 35 συμμετοχές και 0 γκολ. Από την ομάδα της Κομοτηνής μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2010 στην ομάδα της Κρήτης τον Εργοτέλη παίζοντας για 2 έτη και εκεί με τις εμφανίσεις του να φτάνουν τις 46 και 1 γκολ ως που κατέληξε στην Πάτρα και την ομάδα της Παναχαϊκής μετρώντας 4 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Τέλος να πούμε πως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά την Κυριακάτικη ήταν από την Δόξα Δράμας προανήγγειλε 3 αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παιχτών ύστερα από τις αποχωρήσεις των Μπρέσκα,Σολάκη,Βρονταρά και μέσα σε αυτούς φαίνεται να είναι και ο Ολίσε. Ίδωμεν λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: