Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς Εμμανουέλ Φρανκού και την Κυριακή. Διαβάστε!!!

Χάνει τον αγώνα της Κυριακής,μπορεί και της Τετάρτης

Χωρίς να υπολογίζει τον Εμμανουέλ Φρανκού είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του ο Τίμος Καβακάς ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Φωκικό στο AEL FC ARENA.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, που υπέστη στο ξεκίνημα του Γενάρη. Το Σάββατο συμπληρώνεται ένας μήνας από τη μέρα που ο Φρανκού υπέστη τη θλάση, η οποία αρχικά είχε εκτιμηθεί για πρώτου βαθμού όμως μετά τη μαγνητική αποδείχθηκε δευτέρου βαθμού, και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις για το διάστημα αποθεραπείας θα έπρεπε την Κυριακή, ή το πολύ την Τετάρτη κόντρα στη Δόξα Δράμας, να είναι στη διάθεση του προπονητή του.
Όμως το διάστημα της αποθεραπείας τους 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μάλιστα σήμερα έχει και τα γενέθλια του, ξεπέρασε το αρχικά εκτιμώμενο κι αυτό λόγω του οργανισμού του. Η εκτίμηση του διαστήματος της αποθεραπείας που έγινε μετά την διάγνωση της θλάσης είχε γίνει βάση του διαστήματος που χρειάζεται ένας «μέσος οργανισμός».
Τελικά όπως αποδείχθηκε ο οργανισμός του Αργεντινού χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα για να επουλώσει τον τραυματισμό κι έτσι ο Τίμος Καβακάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην αναμέτρηση κόντρα στον Φωκικό, ενώ όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: