Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΛ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Διαβάστε!!!

Όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτό ταιριάζει και για την σημερινή ΑΕΛ στη Καλλονή. Το γιατί?



Σήμερα η ΑΕΛ μας δυστυχώς ήταν γι άλλη μια αγωνιστική κακή όπως και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή μέσα στο AEL FC ARENA με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 στη Μυτιλήνη από την ΑΕΛ Καλλονής.



Μια ΑΕΛ Καλλονής που ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου και μια ΑΕΛ να μην προσπαθεί στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει τίποτα ώστε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει την νίκη.



Μια ΑΕΛ που διατήρησε την παράδοση μιας και πέρυσι ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Μυτιλήνης από την ΑΕΛ Καλλονής όπως και σήμερα με την μόνη διαφορά ότι πέρυσι έχασε και πέναλτι με τον Ζοέλ Τσιμπάμπα όπως και δημιούργησε φάσεις.



Συμπληρώνοντας να πούμε πως οι δικαιολογίες περί κακού αγωνιστικού χώρου δεν στέκουν για μια ομάδα επιπέδου της ΑΕΛ μιας και μας θύμισε τα λεγόμενα του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό πριν ορισμένα χρόνια όταν προσπαθούσε να κλαυτεί-δικαιολογηθεί ύστερα από ήττα εκτός έδρας.



Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι από την στιγμή που είσαι επαγγελματίας παίχτης και παίζεις σε επαγγελματική ομάδα δεν τα κουκουλώνεις με δικαιολογίες όταν χάνεις αλλά βγαίνεις και λες στα ίσια πως ήσουν χάλια και δεν άξιζες την νίκη γιατί και πέρυσι η ΑΕΛ μέσα στη Μυτιλήνη πάλι σε χάλια αγωνιστικό χώρο έπαιζε αλλά δημιούργησε ευκαιρίες όπως έχασε και πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: