Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τα πιο παράξενα-περίεργα βίντεο του 2012 στο χώρο των σπορ. Δείτε τα βίντεο!!!


Το 2012 πέρασε και τα παράξενα όπου σημειώθηκαν στον χώρο των σπορ δεν ήταν και λίγα. Εμείς επιλέξαμε ορισμένα από αυτά βάση της άποψης μας ως τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε. Ξεκινάμε λοιπόν με το:

01: Σαρδάμ από τον σπίκερ στο Βέροια-Παναθηναϊκός μιας και μπέρδεψε το γέμισε με το γ@μ@σε. Δείτε το βίντεο!!!




02: 17χρονος Βέλγος αθλητής του μπάσκετ προσπαθεί να βάλει καλάθι στη δικιά του μεριά. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Σούταρε 4 φορές συνεχόμενες μόνος του κάτω από την μπασκέτα και δεν μπόρεσε ούτε μια να βάλει το καλάθι. Δείτε το βίντεο!!!


















03: Ο τερματοφύλακας της Χάποελ Τβέρτκο Κάλε στο ντέρμπι κόντρα στην Μακάπι έκανε τριπλή γκάφα με συνέπεια να δεχθεί το γκολ. Η συντριβή ήταν μεγάλη για την Χάποελ με τον  Τβέρτκο Κάλε να βάζει το χεράκι του. Δείτε το βίντεο!!!

















04: Οι πληγωμένοι οπαδοί της πρωταθλήτριας Γαλλίας Μονπελιέ θέλοντας να πνίξουν τον καημό τους στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στην Αγγλία πανηγυρίζουν μόνοι τους γκολ χωρίς να έχει σκοράρει η ομάδα τους. Δείτε το βίντεο!!!
















05: 2 παιδάκια όπου ήταν μπολ μπόι στον αγώνα Κάλιου με την Ταμέκα Τάρτου για το πρωτάθλημα Εσθονίας επιχείρησαν να βοηθήσουν τον τερματοφύλακα της πρώτης πέφτοντας και αυτά στο σου του επιθετικού της Ταμέκα. Δείτε το βίντεο!!!















06: Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς του 2012 σημειώθηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός της Μακάμπι Γιαφό Μοσέ Μπιτόν έχασε από αυτά που λέμε πως δεν χάνονται κόντρα στη Χάποελ Καταμόν. Δείτε το βίντεο!!!















07: Ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Λίβερπουλ ήταν πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με την Χάρτς για τον θεσμό του Europa League στους προκριματικούς γύρους πριν την ένταξη τους στους ομίλους. Εκείνη την μέρα όμως έκανε τους 16.000 θεατές όπου βρισκόταν στο γήπεδο να πεθάνουν από το γέλιο. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!!!















08: Συνέβη και αυτό το απρόοπτο μέσα στο 2012. Πιο συγκεκριμένα στο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου με την Ανόρθωση ο διαιτητής όπου έσπευσε να καταλογίσει το σκληρό φάουλ όπου είχε γίνει λίγα δευτερόλεπτα πριν έφαγε γλίστρα και το χάος μόλις είχε ξεκινήσει. Δείτε το βίντεο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: