Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θανάσης Τσίγκας: Διαβάστε την συνέντευξη του επιθετικού της ΑΕΛ...

Γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1982 στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε σε ένα χωριό κοντά στην Αλεξανδρούπολη το Αριστεινο. Εκεί έπαιξε πρώτη φορά σε ομάδα ποδοσφαίρου. Α’ τοπικό για δυο χρόνια, από τα 14 έως τα 16. Μετά πήρε μεταγραφή στην ομάδα τις Αλεξανδρούπολης ΄'ΠΑε Θράκη'' και έπαιξε για έναν χρόνο. Την ιδία χρονιά τελείωσε και το Τεχνικό Λύκειο. 


Τότε ξεκίνησε και η επαγγελματική του πορεία . Τέσσερα χρονιά στον “Πανηλειακο'”, δυο χρόνια στην 'Καλλιθέα” (δανεικός από τον ΠΑΟ), έξι μήνες στην ΠΑΟΚ (δανεικός από τον ΠΑΟ), ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟ. 

Μετά αποδεσμεύτηκε  και πήγε στον “Ατρομητο'” με μεταγραφή για έξι μήνες, ήρθε στην “Λάρισα” για ένα χρόνο, μετά βρέθηκε στην “Κέρκυρα” για τρία χρόνια και τώρα βρίσκετε και πάλι στην ΑΕΛ..

Τον Ιούνιο του 2010 παντρεύτηκε με την Νίκη Ντούμα στο Αριστεινο Αλεξανδρούπολης. Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς γεννήθηκε η κόρη του και αυτό το γεγονός κατέχει την πρώτη θέση των συναισθημάτων του

• Από Πανηλειακο, επειδή ήταν το ξεκίνημα του, είναι η βοήθεια των προπονητών και συμπαιχτών του για καλές ποδοσφαιρικές βάσεις. Τον βοήθησαν πολύ  λόγω του νεαρού τις ηλικίας του...
• Από Καλλιθέα - εκτός από την πολύ στενή φιλιά του με τον Τάσο Κυριάκο - το πρώτο εξάμηνο για το δίδυμο που είχε κάνει με τον Φάνη Γκέκα στην επίθεση.
• Από Aτρομητο δυστυχώς αυτό που του έχει μείνει περισσότερο είναι που η ομάδα υποβιβάστηκε παρά κάτι θετικό.
• Από τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι όλα λειτουργούσαν τελεία όσον αφορά την οργάνωση και ότι ο ποδοσφαιριστής εκεί αισθανόταν πραγματικά ποδοσφαιριστής.
• Από την πρώτη χρονιά στην Λάρισα σίγουρα το γεγονός ότι έπαιξε Europa League..
• Από τα τρία χρονιά στην Κέρκυρα μίλησε για την πρώτη χρονιά όπου μπορεί να την χαρακτηρίσει μαγική λόγω του κλίματος που υπήρχε.
• Από την φετινή χρονιά το άγχος να φέρουν πάλι την ΑΕΛ στην μεγάλη κατηγορία και τον τραυματισμό του. Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.


10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΓΚΑ:
Φαγητό:  Ότι υπάρχει από ζυμαρικό.
Ποτό:  Το καλό κόκκινο κρασί.
Αυτοκίνητο: BMW x6.
Μέρος: Dubai (Είναι ότι καλύτερο έχω δει).
Φίλος: Τάσος Κυριάκος.
Χόμπι:  ασχολούμαι περισσότερο με τεχνολογία ( υπολογιστή).
Ασχολία: τις ελεύθερες ώρες ασχολούμαι αποκλειστικά με την κόρη μου (Ασημίνα).
Γενικά: η καθαριότητα και η τάξη.
Ξένη ομάδα: MANGESTER UNITED.
Ξένος παίκτης: ibrahimovic

Δεν υπάρχουν σχόλια: